Vocko je napisao(la):Gde i koliko ?
I u kakvom to 'pakovanju' ide ? Koliko je laka obrada ?
Prisustvovao sam na gradilishtu vadjenju i recikliranju nekoliko stotina metara kabla od bakarnih zica, pa mislim da je neshto preostalo, reci koliko ti treba? pozdravVocko je napisao(la):Gde i koliko ?
Arahne je napisao(la):Prisustvovao sam na gradilishtu vadjenju i recikliranju nekoliko stotina metara kabla od bakarnih zica, pa mislim da je neshto preostalo, reci koliko ti treba? pozdrav
<Mancha> je napisao(la):Meksi je od Alumunijuma ( sa kojim sam se ja otelio dok sam napravio southbridge hladnjak), ali bez nekog automatizovanog alata ne razmisljaj da pravis rebarca (ostarices dok zavrsis).
Vocko je napisao(la):Nisam ni mislio bez masine da radim...
pa nisu valjda kinezi i ostali zutaci pametniji od nas srba za proracune bre...kad mogu oni moze i vockoivo.r je napisao(la):Pa nadjes dobru glodalicu i :d:d:d
Salu na stranu mislim da vecina firmi radi kao odlivke koje kasnije obradjuje. Generalno ne znam koliko ti se ispladi da se mlatis sa izradom hladnjaka u sopstvenoj reziji, em ti treba masina (pozeljno CNC) em vreme i zivci, a na kraju krajeva pozeljno bi bilo i mako proracunati taj hladnjak (materijal,,prenos toplote, povrsine, oblik i dimenzije rebara...) pre nego sto krenes sa samom izradom.
Marti Misterija je napisao(la):Eno ti ga Bor.. tamo ima koliko hoces..
Pa nisam se zezao, uzeo sam ti jedno metar, oko 2 kg i josh su mi radnici koji to prodaju j.m., uzmi to odnesi u neku livnicu i neka ti istope. OVo je jedan deo visokonaponskog kabla izvuchen ispred skupshtine grada- chist bakar koliko je meni poznato. Cheka te na mojoj terasi. Vrachar.Vocko je napisao(la):To jedino ako cu da ga topim, pa da pravim kockicu 🙂
Anti Patriota je napisao(la):pa nisu valjda kinezi i ostali zutaci pametniji od nas srba za proracune bre...kad mogu oni moze i vocko
Arahne je napisao(la):Pa nisam se zezao, uzeo sam ti jedno metar, oko 2 kg i josh su mi radnici koji to prodaju j.m., uzmi to odnesi u neku livnicu i neka ti istope. OVo je jedan deo visokonaponskog kabla izvuchen ispred skupshtine grada- chist bakar koliko je meni poznato. Cheka te na mojoj terasi. Vrachar.
Stalin je napisao(la):Najbolje da ima...Od 1kg rude dobice 10g bakra a to mu je sigurno malo! 🙂
eskobar je napisao(la):Ja pretpostavljam da to mora prvo u livnicu pa na strug...
ZAP je napisao(la):Postoji i neka fabrika zovu je (jos uvek valjda) Valjaonica bakra Sevojno 😀 e ako tamo nema ne znam sta da ti kazem 🙂
prave sipke, cevi i limove a imaju i livnicu. Pa sigurno da imaju i neku kockicu :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari