Šta je novo?

Baidu Antivirus

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Za ovaj antivirus sam saznao relativno skoro tragajuci za ''lakim'' antivirusom koji moze da se instalira na masine koje gaze drugu deceniju zivota.
Instalirao sam u zadnjih par nedelja na 3 kompa ovaj antivirus i predao ljudima na koriscenje. Utisakje da je skroz neopterecujucu, da se lako i brzo instalira i nema konflikata, no najbitnije od svega je dali macka lovi miseve, tj koliko je efikasan.
Molim ako imate iskustva o radu i efikasnosti ovog antivirusa da ih podelite samnom ovde na forumu.

http://antivirus.baidu.com/en/

Bilo je price o njemu u ovoj temi, u kojoj si mogao i ovo da napises, nije bilo potrebe za novom temom.

To je suma postova, a i tema je koji antivirus preporucujete, a ja to ne pitam nego pitam za jedan konkretni AV.

To je suma postova, a i tema je koji antivirus preporucujete, a ja to ne pitam nego pitam za jedan konkretni AV.

Jeste suma, ali ima ljudi koji su ga koristili.
Da ti sumiram, kazu isto sto i ti.
Ja ga nisam probao, ne mogu nista da tvrdim, ali uglavnom kazu da je pristojan i nije los.
Naravno, pitanje je na osnovu cega tvrde to, odnosno koliko su ga dugo koristili i kako.
Ako te zanima da probas, probaj, nije kompletan krs sigurno, ali vidi da li ti odgovara.

Probao sam ga kazem instalirao na 3 kompa i pustio ih u nesigurne sume interneta. No jece sam istalirao na lap topu jednog drugara posto nije imao AV,pustim full scan i sacekam,otkrio je preko 250 gamadi.Izgleda da je pristojan.

instaliraš u virtuelnoj mašini, skineš recimo 1000 000 virusa sa neta ima da se nađe, i pustiš sken

Evo na 5-6 kompova sam instalirao i mogu reci da radi poso.

Zasad nisam poslusao ovaj savet, ali da ozivim malo ovu temu sa malo vecim brojem instaliranih masina (nekoliko desetina), takodje ga i drugar instalira ljudima i utisci su uglavno povoljni. Ima opciju brzog skeniranja koja odradjuje brzo skeniranje mesta u kojima virusi najcesce obitavaju i sve zavrsi za do 10-tak minuta. Ovo mi je znacilo u vise navrata kada treba da uklonim viruse iz nekog kompa, a nemam citav dan. Narocito je nalazio viruse na masinama gde je Avast Free bio instaliran i updateovan.
Sve u svemu preporucio bi ga ljudima koji ne zele da im AV opterecuje komp i u situacijama kada treba cistiti komp o virusa na terenu.

Narocito je nalazio viruse na masinama gde je Avast Free bio instaliran i updateovan.
Nalazio baš viruse ili neke nebitne gluposti, tipa kukije i slično?

Iskreno, svakako bih pre instalirao Avasta, nego Baidua.

Nazad
Vrh Dno