Šta je novo?

bad directsound driver output v2.2.10

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Sta bi ovo moglo da znaci?
Ne radi mi zvuk. Radio je, samo sam reinstalirao sistem i sada ne radi.

moglo bi da znaci da ne valjaju npr drajveri za zvucnu kartu?

To mi nikako ne prihvata kao mogucnost, jer mi ne prihvata instalaciju drajvera a instalacija pre godinu dana mi je radila kako treba. Bas cudno.
Ja sumljam na napajanje jer pri instalaciji WIN-a na Western Digital od 160gb kao da nije imalo snage da odradi kako treba.
Jedina komponenta koja je menjana je napajanje. Kada sam instalirao na Maxtor-u od 80gb, evo radi.
Stvarno cudno. Jel se jos nekome to dogadjalo?

Vezano za ovaj problem.
Instalirao sam 2000-rku i radi sve ok, znaci ne prihvata XP nikako.
To sam sve probao sa WD hardom, na MAXTOR-u mi radi sve.
Prosto neverovatno. Sistem mi je bio instaliran na WD-u i radilo je OK.
Da li je do harda? Sta bi moglo da ga s..... ili sta bi moglo da bude umesto harda ako je on OK?

Hvala u napred.

I meni se desavalo. Probaj defragmentacijom hdd-a ili mozda nekim malo temeljnijim formatom particije ili jos bolje celog harda. Meni je pomoglo.

Meni je na ortakovom kompu napajanje pravilo problem kada instaliram sve programe sve prodje kako treba ali onda kada treba da se pokrene neki program nista. Ponekad je izbacivao i poruku insuficient system resourecs.

Ma nece da mi ni WIN instalira kako treba. U stvari meni instalira 2000, ali XP nece. Zato i prijavljuje neke silne errore pri instalaciji nekih programa i driverima zvucne.
Kako da ga formatiram bolje nego boot cd XP?

Skines sa sajta proizvodjaca harda neki utility ili hirens boot cd ili nesto trece.

Obrati paznju na to da je HDD od 160GB.
Mozda zbog toga nastaju svi problemi.

Imas li originalni cd za drajvere tvoje zvucne(ako je integrisana to je na disku sa drajverima za plocu), i proveri da li su to drajveri za xp

ili da platis nekom da ti instalira xp da se ne *****avas vise s tim

sasa022 je napisao(la):
Obrati paznju na to da je HDD od 160GB.
Mozda zbog toga nastaju svi problemi.

Mislis zato sto je particija veca od 136GB ?

Ama ljidi, citajte!!!!!!
Meni je bio instaliran XP (ja sam ga isntalirao kao i 200 puta do sada).
Nema veze velicina, nema veze XP sa driverima. Instalirao sam na MAXTORU sve kako treba. Jednostavno mi WD ne prima XP i to od skora, tacnije kada sam probao da reinstaliram sistem. Cudna situacija.
WD mi je jos u garanciji, ne znam da li je do njega da ga reklamiram. To je problem.
Znaci WD 160 prima 2000 NT, ali ne prima XP. A, nekad je prihvatao. Cudna situacija. Menjao kablove.....

Pa jesi li odradio format ?

jesam, odradio sam format ntfs.

Mislio sam na onaj LOW-LEVEL format sa neki utilitijem od proizvodjaca hdd-a?

Moraces da mi objasnis malo blize.

Moram li srediti podatke, mislim, da li su mi podatci u opasnosti?

Dok ga testira nisu, tj zavisi koji test izaberes. Ali ako pustis samo cekiranje hdd-a onda ne bi trebao da bekapujes podatke.

Nazad
Vrh Dno