Šta je novo?

Bad Company [THE thread]

Meni je ovo bolje od CoD4 (ne razumem šta je tolika fama oko te igre-meni je prosek) valjda zato što sam pasionirani igrač BF serijala. Moram da kažem da je zvuk u igri bezobrazno dobar možda i najbolje rešetanje koje sam ikada čuo u igri.

Za to se slazem, zvuk je vrhunski!

Napravishe sprdnju od igre... :(

Sa onih screenshot-ova i trailer-a sam ochekivao da ce biti neshto bash dobro, pre svega na grafichkom planu, kad ono medjutim...Eksplozije su blago recheno smeshne. Da su hteli neku parodiju da naprave, odlichno bi ispalo... -_-

Sve u svemu, ja nisam ni malo odushevljen, naprotiv...Battlefield 2 je za klasu bolji od ovog.

Napravishe sprdnju od igre... :(
_-

Sve u svemu, ja nisam ni malo odushevljen, naprotiv...Battlefield 2 je za klasu bolji od ovog.

U potpunosti se slazhem.. onaj BF2 Modern Combat je bio mnogo vishe tense od ovoga.. ovo je blah.. voice acting, ko da su pokupili neke hill bilije da im chitaju isto tako hill bilijski tekst :S

Hm, moram da priznam da sam malo pozurio sa ocenom :)

Multiplayer je neverovatno zabavan. Uz sredjene servere bez lag-a, ovo bi bilo fantastichno za igranje. Nisam znao da je okolina toliko unishtiva :D Bukvalno mozesh (i morash :d ) da napravish rupu u zidu i prodjesh. Shteta shto su tako oskrnavili eksplozije i pucnjavu :/

laguje ti i ako si u Evropi?

Hmmm, ja sam mislio da se to samo nama sa kraja sveta desava.........

Meni relativno retko laguje kada PS3 povezem kablom na ruter. Ako koristim wireless, lag je katastrofa - moram izgleda drugacije da podesim svoj AP.

ako mogu da igram GTA4 i MGO bez laga (128 kb/ps kabl) ocu li moci i ovo cudo ?

i drugo pitanje za one koji su igrali SP demo, dali je i u SP-u 95% unistiva okolina ?

evo sad naruchih preko gamestop-a preorder da dobijem sniper, ima da cancelujem cim mi posalju kod. Isto tako sam uradio i za konana 8).

Stizu review-i: IGN je dao 8.6 a Game Informer 9.2
Izgleda da ce ovo ipak biti odlicna pucacina.

Dobra je tek kad review-ovi kazu da je dobra? :) heheh
Ne znam, ja ne mogu da naucim da nisanim na gamepad-u pa da me *ebes! Morao bi da gledam nekog kako igra da bi se uverio da je to zaista moguce :) Mislim da cu zaobilaziti FPS-ove na konzolama, nisam uzeo PS3 zbog njih svakako. Posto je umro zanr realnih taktickih pucacina mislim da cu odustati od FPS-ova skroz, osim ako SWAT 5 (ako ga uopste rade) ne izvadi stvar..

Slazem se u vezi kontrolera i FPS-ova, iako je definitivno moguce navici se ipak je casual gaming maksimum za FPS-ove na konzoli. Jednostavno nema dovoljno headrooma za napredovanje, za izgradnju "skill-a". Razlika izmedju najboljeg i najlosijeg igraca na tastaturi i misu neuporedivo je veca nego razlika izmedju takvih igraca na gamepadu. U svakom slucaju licno bih uvek pre kupio FPS (onaj koji uopste vredi kuputi) u verziji za PC, ali to je u ovom slucaju nemoguce iz prostog razloga jer Bad Company ne izlazi za PC.

Ne bih se bas slozhio. Obe strane barataju svojom spravom bio to gamepad ili tastatura i mish. Ja smatram sebe solidnim FPS igrachem na gamepadu ali zato ima 10000000 likova koji bi me pojeli za doruchak kolko su precizniji i pokretljiviji od mene. Da stavish nekog na tastaturu a drugog na gamepad e to bi vec bila druga pricha.

Pa pre nego sto se uveliko koristio mish, jasam kao i vecina pretpostavljam za upravljanje koristio strelice za kretanje i page up i down za gledanje. A onda je doshao Quake 2..to sam nekako protrchao ali sam za Quake 3 koristio iskljucivo WSAD i mish. Moji prvi mechevi su bili katastrofa. Sa mishem mi je pogled bio preosetljiv, nisam znao gde se nalazim. Ali posle nekoliko nedelja sam vec ushao u shtos. Tako nekome dodje i gamepad, ali akd ga nauchi onda **** kevu.

Sto se tiche Battlefield-a, super izgleda ali sumnjam da cu da ga skinem jer realno ovo je samo za online. Igrati sam sa botovima je smor.

Ne bih se bas slozhio. Obe strane barataju svojom spravom bio to gamepad ili tastatura i mish. Ja smatram sebe solidnim FPS igrachem na gamepadu ali zato ima 10000000 likova koji bi me pojeli za doruchak kolko su precizniji i pokretljiviji od mene. Da stavish nekog na tastaturu a drugog na gamepad e to bi vec bila druga pricha.

Ne radi se o tome. Prosta je cinjenica da je teoretska preciznost daleko veca na misu i tastaturi. To znaci da je kvalitativna razlika izmedju nekoga ko je tek pokrenuo neki FPS i "hard core" igraca velika - veca nego u varijanti sa gamepadom. Na gamepadu zbog manje teoretske preciznosti "hard core" igraci brzo dostizu plafon. Gamepad favorizuje pocetnike - daleko im je lakse da na ravnoj nozi igraju sa hc gejmerima nego na platformi sa misem i tastaturom. Iskoristicu sliku iz jedne slicne rasprave - samo zamenite "Generals/Zero hour" sa "Mis i tstatura", a "Empire at war" sa "Gamepad":

post-3-1140297713.gif

off:
svi znamo da su generalsi bili NAJOCHAJNIJA expanzija u C&C svetu... :D
s druge strane, ako zamislim da na prvom grafiku stoji natpis: starcraft, onda je sve ok :)

On topic.. FRAG FX dodatak! imash misha= preciznost, imash anolg thumb stick=brzhe kretanje nego s WSAD... radi u svim FPS-ovima za ps3(a i u drugim igrama :D) tako da nema potrebe da se plashe ljudi koji misle da je gamepad za n00b-ove. imaju izbor.
Call me a n00b, ali ja volim gamepad.(and hate god damn generals.. EA nikad ti necu oprostiti sta si uradila westwoodu!..)

Mene zanima jedna stvar, dali ova igra ima pravi singleplayer mode? Znachi ne kao: tvoja vojska treba da preuzme neprijateljevu poziciju, to jest same shit kao multiplayer ali sa botovima. Dali ima raznovrsne misije kao Call Of Duty?

Pa kazhe da ima true single player kampanju.

I jel nabavio neku ovu igru, kakva je, ajte ljudi da cujemo neka misljenja....

nije jos izasla ... sutra izlazi... znaci perkosutra kod nas...

Nabavio sam punu verziju pre par nedelja, i MP je extra zabavan.

Igra je dusu dala za skrivanje po zbunju i zgradama; ako neko miruje u zaklonjenom mestu nema sanse da ga primetite. I nema nista sladje od cekanja napadaca da dodje do zlata u Gold rush modu i onda ga napuniti sacmom :)

Sa druge strane, da bi se tesko uocavanje protivnika izbalansiralo, postoji jako malo "sigurnih" mesta za skrivanje, koja ne mogu biti srusena jacim naoruzanjem. Ometa vas neki dosadni snajperista na udaljenom prozoru? Jedna granata ili poziv artiljeriji (support klasa) i taj nema vise ispred cega da se krije :d

Nisam igrao Bad Company dobrih 6-7 meseci ( tj. , probao sam pre mesec dana jednu partiju ,ali tada su bili pristutni problemi sa serverima ,bilo je prakticno neigrivo ) . Igra i dalje otkida .

Problemi sa serverima su koliko vidim ispravljeni , totalno je lag free . Trebao mi je odmor od MW2 i silnih balavaca i kampera u njoj . Ne mogu da verujem da ljudi vise '' hajpuju " igre tipa MW2 nego Bad Company 2 . Partije su uvek 12v12 , znaci i posle skoro 2 godine dosta ljudi je igra .

Vidim da su i dodali dobar broj mapa , a sto je jos najbitnije , mape su dzabe , dobijete ih preko 1.20 patcha (GG bi trebala da se ugleda na DICE ).

Jel je neko zaintersovan da igramo tokom vikenda kao squad ?

Evo jedan klip za one koji planiraju da je kupe :D :

http://www.youtube.com/watch?v=kOPamhAj82o&feature=related

Poslednja izmena:
Kako se vi ovde snalazite u MP-u ? Ja sam se malo pogubio, totalno je drugacija igra od BC 2 bete. Kontrole su bzv, cudne, moras da drzis X i levi analog da si se kretao sa vozilom ? Menjanje oruzja je na R2 ? Bas me ubise ove komande.
Ova beta za BC 2 je dosta ozbiljnije uradjena vec sada koliko vidim.

X i levi analog????

L1 gas, L2 kočnica (rikverc). Sa jednim stickom upravljaš a drugim nišaniš ili okrećeš kameru?

Single player je *****, presao sam ga pre neki dan. Ali vidi se da je multy extra odradjen, iako ga nisam probao jos.

Nazad
Vrh Dno