Šta je novo?

Bad Company [THE thread]

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Na gametrailers-u ima dosta dev-thruova, a ovde bih dao neke screenove...
Pokazuje da Bioshock/GeoW i Killzone2 nisu maksimum koji next gen konzole mogu da guraju...

bf01.jpg

bf02.jpg

bf03.jpg

bf04.jpg

bf05.jpg

bf06.jpg

bf07.jpg

bf08.jpg

pa naravno da nije maximum, videh to juce ali nisam hteo da postujem, znao sam da ce vec neko danas-sutra staviti :p

ako vec izbacuju ovakve igre sta da ocekujemo za pola godine? :D

Kad bi jos ovako izgledao multiplayer......:bottle:

Poenta čak i nije na grafici, Crysis pa i Kz2 sigurno izgledaju bolje. Poenta je u mogućnosti za destrukciju svih zgrada, koje će svaki put biti drugačije razorene. Naravno, neko će reći da to ima i Crysis, ali tamo se svaka zgrada samo rastavlja na sastavne delove, nema scene da kad bomba razvali zgradu, svaki put rupa u zidu izgleda drugačije, uz čak vidljiva (oštećenja) armature unutar zgrade... Plus je tu deformacija terena... Ludnica totalna, mislim da će to dosta uticati na multiplej... i nadam se da će izbaciti podršku za miša i tastaturu makar u PS3 verziji!

Ja mislim da ce poenta ovog naslova biti MP, jer bi ovo kao trebalo da bude nastavak BF-a...

Jao, necu nishta da kazem ;)

kaži... samo pazi da se ne sapleteš na claymor:D:d

Poslednja izmena:
E, zvuk je mnogo dobar. Bruka :zgran:

Ovo obecava . Ima li glasina o podrsci misa i tastature ?

Poslednja izmena:
BRUKA!!!!

Znaci igra je do jaja!

Mozete skinuti demo sa PSN, ima single player i multiplayer!

poz

odigrao demo.. jako dosadno, ruzhno i dosadno..

ih bre jovus pa nemoguce da je to dosadno u MP, i jos ruzno :sceptic: ...pa nista sacekacu da skinem demo pa da probamo

Poslednja izmena:
pa ovako: odigrao sam single player deo demo-a i jedva sam chekao da se zavrshi, zato sto.. ma videces.. kontrole, deo gde vozish neko ruzhno vozilo i ruzhnoca(narochito kad poredish sa COD4-om..voda izgleda ko da je iz cod2 :S).. igrao sam i mp, i lagovalo mi je.. ne znam nikako mi se nije svidelo sto sam skidao 1.6gb zbog toga..:(
al ko zna, mozda se tebi svidi

Multiplayer je veoma dobar, lag nisam uopste primetio (ADSL 512/64). Prvi BF koji mi se dopao posle 1942.

Unistavanje terena je mnogo zgodna stvar: zasto traziti vrata kada je lakse izbusiti rupu u zidu kuce i kulturno uci tuda :D

Jedino sto mi je ovako na brzinu zasmetalo je sto mi se cini da su uniforme dosta slicne, pa je malo teze razlikovati svoje od neprijatelja (mada postoji lep indikator u boji iznad...). Nisam provalio da li postoji friendly fire; bas bi bilo glupo da ga nema...

Ja nisam nesto odusevljen, grafika je previse isprana i u ovom novom next-gen-braon-blum fazonu, nebo treperi :)

Blah..nista narocito.Grafika je trebala da bude extra na kraju nista posebno.Poluarkada od igre kontrole ni blizu COD4, ima nesto malo smeka ali samo malo i to je to.Stvarno od EA nisam ni ocekivao bolje.

Meni je ovo bolje od CoD4 (ne razumem šta je tolika fama oko te igre-meni je prosek) valjda zato što sam pasionirani igrač BF serijala. Moram da kažem da je zvuk u igri bezobrazno dobar možda i najbolje rešetanje koje sam ikada čuo u igri.

Vrh Dno