Šta je novo?

backup

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozdrav, evo ovako imam sistem win xp koji je vec instaliran 2 godine.E sada nakupilo se tu raznih ****** tako da je sistem totalno usporio.Potreban je format c particije,m ali tu mi se nalazi puno podataka, i instaliranih programa.E sad pitanje je da li postoji nacin da se bekapuje deo registri baze, i onaj instalirani software na neki drugi hdd, a da se windows sredi.Postoji li nacin da sse nesto ovako izvede.>pozdrav

Moj ti je savet da ne bekapuješ deo baze... Sačuvaj podatke i formatiraj particiju. U registry bazi vrlo često ima mnogo loših stvari... 😉

ali ko ce se jebavati sa novim instaliranjem silnih programa, da su to samo neki podaci i to ja nih to sredio bez problema.Pozdrav

Pa to je sat vremena posla
Uvek je bolje format i reinstal svih programa
Kolko vidim nisi radio 2 godine sat vremena posla nece da smeta jednom u 2 god

ma stalnno sam odlagao, i kada je ogromna freka nesto sredim.....ma dok radi ne diram

Izvini što pitam, al zbog čega bekapuješ registry star 2 godine?! To je zrelo za brisanje...

_Weasel_ je napisao(la):
Pa to je sat vremena posla
Kako kome. Meni trebe minimum 3 meseca da komp dovedem u stanje koje mi odgovara (dobro, ajd, kod mene je sve nešto isprepravljano i napravljena neka čuda koja samo ja razumem, dok ne zaboravim kako rade).

Pošto ne reinstaliram sistem često desi se da sam navikao na nešto a onda posle ne mogu da se setim kako sma to uradio (koja caka, koji program...) pa onda kopaj po netu, po hardu...

Ja uhvatim printscreen start menija i posle reinstalacije Windowsa samo instaliram programe koji se vide na slici :d
Ostalo što se ne vidi, to radi bez instalacije (a takve ne držim na particiji gde je Windows).
I dovedem mašinu u radno stanje za par sati, plus eventualno dan-dva dok se sve ne vrati 100% kako je bilo.

Takođe. 😉

Pa Wiz dobro tebi ali vecini sigurno netreba vise od 2 sata da vrate 90 % onog sto je ranije bilo
Onih 10 % ce po potrebi doci u narednih mesec dva.Tako je bar kod mene

ma kod mene je luda kuca, imam jos jedan hard ali odose programi ako na njega stavim primary dos particiju

Nazad
Vrh Dno