Šta je novo?

Backup program

Filipenko666

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poena
169
Kojim besplatnim (najbolje portable) programom mogu da napravim image aktivne particije na kojoj su operativni sistem i programi a da ne moram da bootujem preko diska vec da to ucinim iz windowsa? Taj image treba da bude aktivan u smislu da se moze odraditi restore nakon bootovanja sa nekog CDa sa diska i program treba da ima mogucnost da se image sacuva na nekoj od particija kao file. Znaci da program ima i BootCD opciju ali da image mogu da napravim na radnom Windowsu.

Hvala

Probaj "EasyUS ToDo backup".
Doduse nisam sasvim siguran da ima sve sto trazis, pogledaj ovde

ako imaš seagate(maxtor) hd možeš na njihovom sajtu da skineš "seagate disc wizard" (neka skraćena verzija acronisa).

Ja koristim Ease us za back up vec duze vreme i prezadovoljan sam.napravim back up image na drugoj particiji i otpakujem ga kad treba.Sve to na jedan klik.Posebno je dobro kad se podize sistem da ne moras instalirati sve programe iznova vec jednim klikom program sve sam odradi za tebe.To je broj jedan freeware back up program u svetu i to sa razlogom.I da,kad vracas fajlove pomocu Ease us,komp se restartuje i onda se obnavlja sve pre nego sto se pokrene Windows tako da mislim da je to sto trazis.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno