Sale KG je napisao(la):Evo nije me mrzelo da brojim: 12 ''klika'' mišem od toga su dva dvoklika, neka sam se i zabrojao za nekih 2-3, pa je opet nekome i to mnogo. To traje oko 1 min. Ne razumem!?
Plus prepisivanje brojeva pa papir, pa njihovo ponovo ukucavanje... ***, ne znaju svi brojeve svih provajdera koje koriste.Batica je napisao(la):...i tako za pet-šest provajdera pa "čista" računica iznosi ~60 ili ~72 (dvo)klika, i sve to za oko 5-6 minuta... ,)
Moja prethodna opaska se odnosila na ovu rečenicu. 99.99% ljudi koji kupe računar po prvi put imaju samo kod jednog provajdera uplaćen internet (ili ga uopšte nemaju, većina to kasnije odradi). Kada nekom već pokažeš kako se to radi mislim da je u stanju da to sam ponovi. E sada svi koji su koristili internet to već znaju i sami da urade, a i ne vidim razlog da neko ima 6, 7 ili više konekcija. Doduše svako radi onako kako misli da je za njega najbolje. Ja imam 2 dial-up i jednu kablovsku (koju sam tek pre par meseci dobio) a koristim se internetom već 4 godine i nije mi zafalila 3,4,5... konekcija.Tiger je napisao(la):Nervira me da svaki put pravim konekcije kada nekom instaliram XP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari