Šta je novo?

Back up program za workgrupu

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poruke
727
Poena
619
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav, potrebna mi je preporuka za neki softverski alat koji bi mi radio automatski bekap nekoliko foldera (desktop, my documents...) mreza je workgrupa (win 7, 8.1 i 10 su sitemi na kompovima).
U principu mi je ideja da ima mapiram po jedan drajv na svakom racunaru na koji bi oni automatski bekapovali fajlove i outlook.pst, sve bi se to onda smestalo na neki komp u mrezi ili NAS.
Postoji problem sto je mreza 10/100 pa bi moralo da se odradjuje i razlicito vreme da ne dodje do zagusenja). Trayim savet jer nisam nesto odusevljem Windows back up-om.
 
Duplicati odlicno radi.
 
Ako imaš Office 365 i OneDrive možeš da podesiš automatsku sinhronizaciju foldera. To je dosta dobar backup.
 
Nemam Office 365 ni na jednoj masini. Imate li iskustva sa EaseUS Todo Backup.
 
Hajde da se nadovezem posto imam slicnu problematiku.
Ok, uzeo sam da testiram Duplicati i u principu nema mnogo opcija, ali radi posao. Meni treba da se radi backup sa nekoliko lokalnih racunara na Dropbox.
U wizardu prilikom podesavanja povezem Dropbox nalog, ali to funkcionise dok god sam ulogovan preko pretrazivaca na Dropbox, ako se promeni korisnik na Dropboxu ili se izlogujes, onda ni backup vise ne radi.
Malo mi je to glupo jer je to recimo Dropbox nalog na koji ne zelim da se nakaci ko hoce i imap ristup ostalim stvarima koje se tamo nalaze.
Ima li resenja za ovo?
 
Duplicati ume da baguje prilično. Meni se desilo i da ne mogu da odradim restore nekih backup-u.
 
Nazad
Vrh Dno