Šta je novo?

B&W DM 302 Pitanje

• Začetnik teme Guest
  • Datum pokretanja
G

Guest

Guest
Pozdrav Ljudi
mala pomoc oko zvucnika ,kakvi su ,da li ih trba drzati na stalku , koliki stalak ,i upste sta god znate o njima jedobro doslo
Pozdrav Brka

Idi u Korato i poslusaj ih i pitaj za sve savete u vezi sa tim zvucnicima, mada postoji mogucnost da ih vise ne prodaju jer su to malo stariji zvucnici i imaju noviji model (DM303) koji je 70 DM skuplji i nesto je bolji.

Vlada je napisao(la):
Idi u Korato i poslusaj ih i pitaj za sve savete u vezi sa tim zvucnicima, mada postoji mogucnost da ih vise ne prodaju jer su to malo stariji zvucnici i imaju noviji model (DM303) koji je 70 DM skuplji i nesto je bolji.

Ja se unapred izvinjavam, ali imam jedno glupo pitanje.
A kako znas da je 303 bolji od modela 302 ???

notax je napisao(la):
Ma bolji je za 1.:D :D

notax je napisao(la):

Jer sam ih cuo u Koratu. I jedne i druge, i meni se licno vise dopada kako zvuce 303-ke (sto ne znaci da ce i Brki pa sam zato i napisao da ode da ih poslusa).

Brka je napisao(la):
Pozdrav Ljudi
mala pomoc oko zvucnika ,kakvi su ,da li ih trba drzati na stalku , koliki stalak ,i upste sta god znate o njima jedobro doslo
Pozdrav Brka

1. Prosecne kutijice
2. Moras da ih drzis na stalku
3. Kada su na stalku, a ti sedis, treba otprilike da ti budu kutije u visini glave ili malo nize
4. Za ostale informacije Korato ili procesljaj malo internet ;)

Vlada je napisao(la):
Jer sam ih cuo u Koratu. I jedne i druge, i meni se licno vise dopada kako zvuce 303-ke (sto ne znaci da ce i Brki pa sam zato i napisao da ode da ih poslusa).

To je vec druga stvar. Onda OK. Znaci, vraca se B&W na staze stare slave. :D:D

Re: Re: B&W DM 302 Pitanje

Aca je napisao(la):
3. Kada su na stalku, a ti sedis, treba otprilike da ti budu kutije u visini glave ili malo nize
Ili prezicnije - visokotonac da bude u visini glave. S obzirom na svakojake uvrnute konstrukcije kutija, ove nisam video ni na slici, ovo je najsigurniji savet.

Nazad
Vrh Dno