Šta je novo?

AXP Simplepower 630 Watt VS LC6650 v2.2 550w

mefistoNis

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
319
znaci
http://www.axpertec.com/Product-powersupply_simplepower_630W.asp - za 4800din
ili

http://www.lc-power.com/ -- LC6550 V2.2 - 550W - 4100din

mogo bi eventualno da se ispruzim za
ThermalTake TR2 Series 500W W0093 - 5200din
ili
OCZ StealthXStream, OCZ500SXS 500W OCZ500SXS -- 5000din
ali bas i ne bih ako ne moram (treba mi lova za zalman mfc1 :( )

Komp iz potpisa...eventualno vremenom neka malo jaca graf (4850/4870 -- recimo :) ) i neki quad --- al to nece skoro (bar 3-4 meseca).

cini mi se da je LC najbolji i najjeftiniji za ono sto mi treba,ali me kopka ovo simplepower napajanje od 630w (kolko je to realno...bm li ga).

ukratko...oce li LC da tera q6600 recimo i neku jacu graf?Trenutnu konfiguraciju znam da hoce :)

ps-- ne bih ni pokretao temu da me ovo axpertec napajanje nije popalilo :):banana:

Tvoj sadasnji procesor i recimo 4580 bi taj LC gurao bez problema, za Q6600 i 4850 je vec potreban OCZ od 500W, dok bi za Q6600 i 4870 trebalo da uzmes OCZ od 600W, ***, znam, skupo je, ali ces sigurno overklokovati q6600 da bi lepo ispratio 4870(ili 4890), na defu bi verovatno drzao OCZ od 500W, ali ja se ne bih zezao. Za taj AXP ne znam, ali pretpostavljam da je malo jaci od tog LC-a, mozda kao LC6600. Ponavljam, ako su ti u planu neki quad i jaka grafa, stekaj za OCZ od 600W.
Uh, dosadilo mi je da pisem "OCZ", steta sto nema neko drugo dobro napajanje za te pare, cisto da malo promenimo plocu...

Uzmi LC6600GP2

znaci
http://www.axpertec.com/Product-powersupply_simplepower_630W.asp - za 4800din
ili

http://www.lc-power.com/ -- LC6550 V2.2 - 550W - 4100din

mogo bi eventualno da se ispruzim za
ThermalTake TR2 Series 500W W0093 - 5200din
ili
OCZ StealthXStream, OCZ500SXS 500W OCZ500SXS -- 5000din
ali bas i ne bih ako ne moram (treba mi lova za zalman mfc1 :( )

Komp iz potpisa...eventualno vremenom neka malo jaca graf (4850/4870 -- recimo :) ) i neki quad --- al to nece skoro (bar 3-4 meseca).

cini mi se da je LC najbolji i najjeftiniji za ono sto mi treba,ali me kopka ovo simplepower napajanje od 630w (kolko je to realno...bm li ga).

ukratko...oce li LC da tera q6600 recimo i neku jacu graf?Trenutnu konfiguraciju znam da hoce :)

ps-- ne bih ni pokretao temu da me ovo axpertec napajanje nije popalilo :):banana:

I zaboravi na ostala napajanja koja si spominjao ovde. Tek se pojavilo kod nas i izvrsno je.
http://www.lc-power.com/images/upload/pdf/power_209.pdf
A ako stedis pare onda uzmi LC5550 V2.3 Treba da ga ima kod Joke, i najbolje je sa cenom

...porucio LC 6600 silent giant 600w za 4700 din.Jedini problem je sto u punoj oznaci napajanja nije pisalo gp2 niti v2.3 ali kolko vidim na sajtu....silent giant 6600 postoji samo kao v2.3 tako da bi trebalo to da bude to.Ako se ne veram...prodavac je porucivao preko pakomovog sajta...a i tamo su oznake ******e.To bi bilo to :) videcemo sutra (prekosutra) kad stigne.

Fala na savetima....jos samo da uvaljam mog codegena 500w za neku lovu pa da zavrsim sagu sa napajanjima :)

Pogresno napajanje

...porucio LC 6600 silent giant 600w za 4700 din.Jedini problem je sto u punoj oznaci napajanja nije pisalo gp2 niti v2.3 ali kolko vidim na sajtu....silent giant 6600 postoji samo kao v2.3 tako da bi trebalo to da bude to.Ako se ne veram...prodavac je porucivao preko pakomovog sajta...a i tamo su oznake ******e.To bi bilo to :) videcemo sutra (prekosutra) kad stigne.

Fala na savetima....jos samo da uvaljam mog codegena 500w za neku lovu pa da zavrsim sagu sa napajanjima :)

Sta da ti kazem, nego pogresio si. To nisu ni slicana napajanja. Kod Pakoma ih i nema. Lepo sam rekao kod Joke ili Imtel, LC6600 je napajanje stare klase sa pasivnim PFC ; a kao sto sam rekao LC6600GP2 je NOVO napajanje sa aktivnim PFC; 14cm vantilatorom; ali sto je najbitnije, konstrukcijski potpuno drugacije. Drugim recima, ako ti nije kasno otkazi i naruci LC6600GP2.

Video sam danas taj novi LC i primetio sam da je unutra elektronika mnogo "glomaznija" od LC65550GP ali je iz ne znam kog razloga garancija 1 god.

Poslednja izmena:
mene buni to sto je
v2.2 silent power crvena kutija
v2.3 silent giant zelena kutija

ja sam narucio silent giant (zelena kutija) :) -- videcemo danas bas sta ce da stigne.

I da...na pakom sajtu ima oba napajanja...samo treba da se pogleda bolje.v2.3 je u listi a v2.2 se vidi na vrhu strane.I na slici se lepo vidi da v2.3 ima 14cm fan...iako u karakteristikama pise 12 (zaebali se :) ).

stize za par sati...bas me kopka sta je stiglo :)

Nema sta da te kopka

mene buni to sto je

ja sam narucio silent giant (zelena kutija) :) -- videcemo danas bas sta ce da stigne.

I da...na pakom sajtu ima oba napajanja...samo treba da se pogleda bolje.v2.3 je u listi a v2.2 se vidi na vrhu strane.I na slici se lepo vidi da v2.3 ima 14cm fan...iako u karakteristikama pise 12 (zaebali se :) ).

Hteo ti to ili ne od pakoma ces da dobijes samo LC6600GP i jeste zelena kutija, ali neces dobiti od njih LC6600GP2, jednostavno oni ga nemaju. LC6600GP je prestao da se proizvodi prosle godine i to im je stari lager. Mozda je zato i garanicija samo 1 godinu... Znaci LC6600 silen serija crvena kutija, pasivni PFC; LC6600GP giant serija zelena kutija, pasivni PFC ( nema ga vise uopsta na LC sajtu ); LC6600GP2 zelena kutija; aktivni PFC i potpuno drugacije napajanje i vredi dati tih 5e koliko je otprilike skuplje od starog LC6600GP

Ne javi sta si dobio

mene buni to sto je

Tj koju verziju?

konacno je stiglo napajanje... LC 6600 GP2 V2.3 :) ...ali uz dosta peripetija.Ima ih i pakom sad...ali su slepci 2puta slali pogresno napajanje za nis...prvo poslali 6600 super silent a onda lc 6550 (uz ubedjivanje da je to 650w i da je jos bolje :) ).

Placeno 5450din...garancija 1god.Ocekivao sam 250din manje al ok...

Svaka cast ljudima iz radnje gde sam kupio...da ja moram da se bakcem sa pakomom...poludeo bi.Crveneli su od stida i izvinjavali se iako nisu bili oni krivi....

Nazad
Vrh Dno