Šta je novo?

AXP od 500W i 630W

Našao :)
- 20+4 pin konektor na jednoj grani
- 2 x 4-pin konektora na drugoj (na jednom piše CP a na drugom U1)
- 3 x MOLEX standardna konektora na trećoj grani
- 2 x SATA samo konektora na četvrtoj grani (sva sreća pa imam MOLEX->2xSATA)
- peta grana 2 x MOLEX + neki 4-pinski konektor verovatno za flopy!!!
- šesta grana: 2 x 6-pinski konektori (PCI Express i SLI ready) + neki 2-pinski konektor ??? <- ovo mi ništa neće trebati.

mogu sutra pre montaže sve da uslikam ako nekome nešto znače slike! msm. čisto onako, zanimacije radi :)

Našao :)
- peta grana 2 x MOLEX + neki 4-pinski konektor verovatno za flopy!!!
- šesta grana: 2 x 6-pinski konektori (PCI Express i SLI ready) + neki 2-pinski konektor ??? <- ovo mi ništa neće trebati.

Da, taj 4-pin pored Molex-a je floppy connector.
A ovo što kažeš 2-pin, zapravo je u pitanju 6+2-pin PCI-E, koji možeš koristiti ili kao 6-pin PCI-E, ili kao 8-pin PCI-E.

A ovo što kažeš 2-pin, zapravo je u pitanju 6+2-pin PCI-E, koji možeš koristiti ili kao 6-pin PCI-E, ili kao 8-pin PCI-E.

Kul :) ako budem selio napajanje u novu makinu koja ima PCI-E onda će dobro doći :D
P.S. Slike najranije oko 17-18h sutra :/

+ standardno 4 šrafa (toolles = nisu dali šrafciger uz njih :D ) i kabl za struju...

palo mi je shaka jedno axp napajanje od 600w. i na sajtovima ima samo jednu granu za grafike sa dva konektora. ne znam kako, ali ovo kod mene ima dve grane sa po dva konektora i bez frke tera debelo nasvirane 5850 u krosu, sendija na 5ghz i 8gb rama :D vrlo moguce da cu ga ostaviti sebi, a prodati cors 620hx, koji ima samo 2 grane i dva konektora.

To što ti je palo šaka je, verujem, AXP Supernova 600W, klasu i po iznad ovih Simple Power varijanti... Soludan Super Flower istog imena je unutra.
Ja lično ne bih imao ništa protiv da posedujem jedan takav :)

Ali, nemojmo se zanositi - nije ni kvalitetniji a ni boljih performansi od (vremešnog ali aktuelnog) HX620 ;)

A ne moze se reci ni da je iste klase kao ostala jeftina kineska napajanja,napajalo je predhodnu c2d konfiguraciju sa 5850 i sada napaja x6 bez ikakvih problema.

800W model Supernove ima 2x 6-pin + 2x 6+2-pin PCI-E. Ako si siguran da je to što imaš 600W model, onda su samo modularnu ploču 800W modela počeli da ugrađuju u slabiji, što i nije loše, jer realno ima snage za to :)

Dobra je Supernova, nema šale.

Imam brdo ovih napajanja pokvarenih.

http://img806.imageshack.us/img806/2982/s4030420.jpg

od 500w, i svima su jako brzo iscureli elektroliti, i simptomaticno ne da im je izgorela zavojnica koja je pored 1000mf elektrolita koji su gore desno na ovoj slici.
Ni ventilatori nisu bolje prosli, vecina je zapekla. Tako da je kvalitet los, iliti nikakav.

Pipnite prstom lim u zoni gde kablovi izlaze iz napajanja, ali sa gornje strane, ako je vruc i vas ceka ista sudbina, mislim da ih nije pametno ni koristiti, mozda dodje do neke paljevine.

Poslednja izmena:
Vrh Dno