Šta je novo?

AVP Pro 4.0 - pomoc !?

• Začetnik teme Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Kako da AVP kontrolni centar izbacim iz start-up -a, tj. da ga rucno startujem kad hocu, a ne da se dize sa Windows-om?

Hvala

Pozdrav

deki30

A sto si uopste instalirao kontrolni centar 😀

Dakle kao i sve ostalo iz Start Up foldera: Start/Settings/Taskbar and Star Menu pa Advanced pa Remove, u novom prozoru ides do foldera StartUp otvoris ga na + selektujes doticni i klik na Remove i gotovo.

Pazi samo da ne sklonis i Monitor 🙂

Ako imas XP samo je unisti iz start/all programs/startup-a
Kada krene instalacija imas da biras da li hoces custom/standard... instalacije - biraj custom i uncheckiraj taj budjavi centar.

Ukucaj msconfig i tamo imas opcije da ugasis sve programe koji se dizu sa Windowsom

E pa nije dovoljan MSConfig!!
(pritisni ctrl+al+del i videces u task manageru da su aktivni i monitor i control centar iako su iskljuceni iz MSCONFIGA... nego startuj Services iz Administrativ Toolsa i tamo pronadji ova dva i prebaci ih sa automatic na manual! ) TO JE SVE!
P.S. ako stavis na DISABLED neces moci monitor ni rucno da startujes!
Pozdrav

Ripper je napisao(la):
E pa nije dovoljan MSConfig!!

Moze sve to da se iskljuci iz msconfiga, pod opcijom SERVICES, chekirati "hide all ms services" radi lakseg snalazenja

Meni je uvek uspevalo iz msconfiga.Ne znam za te fore u Menagerima i Monitorima ali sam potpuno "ubijao" startovanje programa na ovaj nacin

Nazad
Vrh Dno