Šta je novo?

AVP Control Centar

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Isključio sam opciju da mi se dosadni AVP Control Centar startuje pri
podizanju sistema i podesio da se startuje samo AVP Monitor.
Međutim, on mi pri startu javlja "out of date", iako je baza up-dateovana.
Kako ovo može da se ukloni?
😎

Zvrondan je napisao(la):
😎

Kada ti je baza zadnji put updatovana ? Drugim rečima, da li imaš samo kumilativni update ili koristiš nedeljne i dnevne?

Najbolje je otarasiti ga se pri samom instaliranju, odes na custom pa izaberes sta ti treba. I ja mrzim taj CS.

Imam kumulativni update od 06.08.2002, ali kad je startovan CC ovo se ne pojavljuje

Da li si koristio onaj program koji ti pravi .key i onda ga ubacis u dir gde ti je AVP?

Zvrondan je napisao(la):
Imam kumulativni update od 06.08.2002, ali kad je startovan CC ovo se ne pojavljuje

Probaj da mu updatuješ najnovije nedeljne baze pa vidi šta će se desiti.

AVP ima opciju da na svakih 14 dana javlja da je baza zastarele; pa iako ima mogućnost da se ovaj broj promeni na 1 mesec ili čak do godinu dana, to nikada ne funkcioniše već ponovo javlja na svakih 14 dana da je baza zastarela.

Zvrondan je napisao(la):
😎

Ono sto mislim da ti stvara problem je greska sa kljucevima, odnosno primetio sam da se to desavalo kada ostane onaj kljuc koji avp sam generise, i kada postoje dodatni kljucevi... najbolje resenje je da crack kljuc preimenujes u taj avp generisani i da samo on ostane u avp i avp share folderu.
javi rezultat

Amon_Ra je napisao(la):
Da li si koristio onaj program koji ti pravi .key i onda ga ubacis u dir gde ti je AVP?

Da, koristio sam program koji pravi .key. Taj .key koji sam napravio je edini u AVP Shared Files folderu, verovatno sam taj generisani izbrisao ranije. Kako on treba da se zove?

E to sam vec zaboravio 🙁 , davno bese vreme kada sam koristio neke AV programe.

Nazad
Vrh Dno