Šta je novo?

avp 3.5.133.0 update baze

• Začetnik teme Začetnik teme Laza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
AVP mi izbacuje poruku da treba da updateujem bazu, posto je proslo mesec dana od poslednjeg update. Kada kliknem na update - izbaci mi poruku: cannot start avp udater - update process failed. Do sada mi je radilo bez problema, ali pretpostavljam da su promenili servere ili tako nesto. Kako i odakle da update-ujem bazu? Da li kod vas sve radi normalno?

delimir je napisao(la):

skinuo sam to (avp0212.zip). Sta sad? Gde da raspakujem fajlove? Napominjem da update uopste nece da se pokrene iz programa (avp monitor, scanner).

Da li je ovaj cumulative update baza svih virusa - nije mi potrebno nista pre toga?

Koristi ove sa avp.ch!

Imas uvek dva fajla kumulatini 3Mb i nedeljni 200k!

Koristis nedeljni sve dok moze odnosno dok ti ne zatrazi kumulativni i tako stalno! Samo pokrenes instaler i on sam odradi sve! Najbolja varijanta! Nema greske!

Pa rekao sam da ne mogu da koristim avp.ch jer mi tamo traži e-mail adresu i šifru. Updater koji je ugrađen ne znam ni sam zašto više ne radi. Pogledajte sliku.

Da ponovim pitanje. Skinuo sam avp0212.zip. Šta sad? Gde da raspakujem fajlove?

Laza je napisao(la):
Pa rekao sam da ne mogu da koristim avp.ch jer mi tamo traži e-mail adresu i šifru. Updater koji je ugrađen ne znam ni sam zašto više ne radi. Pogledajte sliku.

Da ponovim pitanje. Skinuo sam avp0212.zip. Šta sad? Gde da raspakujem fajlove?
Da ti nije istekla licenca?

nije istekla registracija. Program radi normalno bez problema, osim ovog.

Da li vi mozete da pokrenete update iz programa? Ako mozete znaci da se kod mene nesto pokarabasilo, pa cu da reinstaliram program.

Laza je napisao(la):
skinuo sam to (avp0212.zip). Sta sad? Gde da raspakujem fajlove? Napominjem da update uopste nece da se pokrene iz programa (avp monitor, scanner).

Da li je ovaj cumulative update baza svih virusa - nije mi potrebno nista pre toga?

Raspakuj u direktorijum gde si instalirao AVP. Moraš da imaš sve apdejtove hronološkin redom kao na sajtu da ti ne bi prijavljivao grešku (tj. novi update ne sadrži stare, već je samo dopuna...)

Raspakuj ga u neki folder recimo C:\Temp
onda pokerni updater samo mu reci da umesto da skida update sa interneta neka skida sa lokalnog diska i navedi mu stazu C:\Temp i to je to.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Raspakuj ga u neki folder recimo C:\Temp
onda pokerni updater samo mu reci da umesto da skida update sa interneta neka skida sa lokalnog diska i navedi mu stazu C:\Temp i to je to.

Updater-u ja nista ne mogu da kazem, sto se da videti iz slike koju sam okacio. Jednostavno ne nudi opcije koje je pre nudio.

Zip sam otpakovao u program files common files avp ili tako nesto slicno i sada radi. Nervira me sto updater ne radi, tako da cu uskoro probati da reinstaliram program. Hvala vam puno na pomoci.

Imas checkbox tipa Change settings, stikliraj ga i onda klikni NEXT.

Jesi li ti pogledao sliku koju sam gore okacio. Stvar bas je u tome sto nemam taj checkbox, a trebao bih da ga imam, tj. imao sam ga pre mesec dana.

Idi na moj gornji post sa attachmentom i pogledaj sliku.

Laza je napisao(la):
Pa rekao sam da ne mogu da koristim avp.ch jer mi tamo traži e-mail adresu i šifru.

Nikakva posebna sifra nije potrebna za ftp pristup!
Probaj sa bilo kojim ftp klijentom!

Imam i ja isti problem! Jednostavno AVP updater nece da radi! Kliknes na "Update Now" i dobijes poruku "Cannot star KAV updater now". I mozes da se slikas! Nije problem u bazama, imam ih ja sve na kompu, skinuo ih sa net-a, ali ne mogu da ih ubacim!!! Kod drugara sam imao isti problem, ali posle 10-og pravljenja KEY fajla proradio je! E sad, ja sam doneo isti KEY fajl kod mene, ali nece da radi!!! Da li iko ima predstavu o cemu se radi????

Evo resenja!!!

E sad se smejem sebi. Evo zasto AVP Updater nece da radi. Naime, "glavni program" (mnogo bolje zvuci na engleskom, main executable) se uglavnom nalazi u direktorijumu C:\Program Files\AntiViral Toolkit Pro. Scaner i monitor koriste sve fajlove koji se nalaze u tekucem direktorijumu, kao i u direktorijumu AVP Shared (koji se uglavnom nalazi u C:\Program Files\Common Files\AVP Shared). I ako snimite KEY fajl u direktorijum C:\Program Files\AntiViral Toolkit Pro, scaner i monitor ce da rade bez problema, prijavljivace da su registrovani i sve je OK! Ali, avpupdater program se nalazi u AVP Shared i nije podesen da "skenira" C:\Program Files\AntiViral Toolkit Pro za key fajlom... 🙂
To je cela filozofija 😀
Dakle samo snimite (svi koji su imali ovaj problem) AVP.KEY u C:\Program Files\Common Files\AVP Shared i sve ce da radi perfektno...

Ne pomaze. Vec sam bio stavio key fajl u taj direktorijum. Da napomenem, do pre sva meseca je sve radilo bez problema a nista nisam cackao. U medjuvremenu sam uradio uninstall pa install ali je problem ostao. Ipak, hvala na trudu.

Ne pomaze. Vec sam bio stavio key fajl u taj direktorijum. Da napomenem, do pre sva meseca je sve radilo bez problema a nista nisam cackao. U medjuvremenu sam uradio uninstall pa install ali je problem ostao. Ipak, hvala na trudu.

Probaj ovo: obrisi sve KEY fajlove iz oba direktorijuma i restartuj AVP. Trebalo bi da se startuje u DEMO modu. UGASI GA, zatim ubaci KEY fajl u AVP Shared i startuj opet AVP.

Da li ste primetili koliko je ocajno spor AVP 4.0? Ima li neka normalna alternativa? Znaci samo da mi ne gusi... P4 se ponasa kao P133MMX

JOBAH je napisao(la):
Da li ste primetili koliko je ocajno spor AVP 4.0? Ima li neka normalna alternativa? Znaci samo da mi ne gusi... P4 se ponasa kao P133MMX
Pa, ja sam kao zakljucak sa foruma izvukao da ti je najbolje da stavis verziju 3.5. Po mogucstcu platinium, ako uspes da nadjes. A, ako uspes, posalji mi link! 🙂

Resio sam problem. Kljuc koji sam imao je pravio frku. Ovaj radi odlicno i prijavljuje platinum verziju

Nazad
Vrh Dno