The Minister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2000
- Poena
- 619
Kakva je? Jel probao neko? Da znam da li da update-ujem
Pozdrav
Pozdrav
Rade, i ja sam iskoristio postojeći.Da li rade postojeci poklon kljucevi za premium i security suite verzije?
Rade, upravo sam upgradeovao.
kod takvih programa je uvek boje uraditi reinstall nego upgrade (kada se prelazi na verziju koja je "radikalnije nova"). Neces naravno raditi reinstal sa verzije 8.XY na verziju 8.YY - tu radis normalno upgrade.
@VexMunja
Ovde se deckonja pise o novoj verziji a niko nije pomenuo da je "nesmaranje kompjutera" novost ove verzije. Web guarda u osnovnoj verziji nema (kome to treba u sustini ako ima firewall bar pristojniji) ali postoji ugradjena podrska za zastitu od Spyware-a (verovatno nije ni za sta ali videcemo).
4
Naravno, to je stari trik ali ako zabranis notify prozorcicu da izlazi ne dobijas ni notify o nadjenom virusu pa ti vidi da li ti se dopada to podesavanjeEvo sta ja uradim da mi se uopste ne pojavljuje ona reklama u besplatnoj verziji:
Start>Run>secpol.msc>Software Restriction Policy>Action>Create New Restriction Policies>Additional Rules>New Path Rule
Tu izaberem fajl koji se zove avnotify.exe (C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avnotify.exe za 9, a za 8 C:\Program File\AntiVir PersonalEdition Classic\avnotify.exe) i security level stavim na Disallowed.
Ovo radi i na Visti i na XP-u.
Citiram sebe (koji trip) :dZa tako dobar program moze da iskoci jednom dnevno taj reklamni prozor a download prozor je po defaultu nevidljiv u Aviri 9
Da, kao i uvek, i restart izmedjuDakle najbolji nacin je Uninstall postojece verzije pa instalacija nove?
samo mi nije jasno kako je ubediti da odredjeni fajl ne detektuje vise.
Extras/Configuration/Expert mode/Scan/Exception
Tu Add-ujes fajl koji ne zelis da detektuje kao infected.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari