Šta je novo?

Avira podesavanje

geo.dule

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600
Matična ploča
Asus Tuf Gaming B550-Plus
RAM
Kingston DDR4 16GB
GPU
AMD Radeon RX 9060 XT
Storage
Kingston 1 Tb NV3
PSU
FSP Hydro K 750W
Laptop
Lenovo V17 G4 IRU
Mobilni telefon
ZTE Blade A51
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koristim Aviru Premium Security Suite.Zbog brzine downloada sam iskljucio opciju WebGuard.Medjutim to iskljucenje vazi samo do prvog restartovanja kompa.Avira nece da zapamti.Prilikom novog aktiviranja WebGuard je ponovo ukljucen.Kako da ta opcija bude trajno iskljucena?

A zašto bi bila isključena? Hoćeš da natrpaš virusima kompjuter, pa da moraš odatle da ih čistiš?

Koristim Aviru Premium Security Suite.Zbog brzine downloada sam iskljucio opciju WebGuard.Medjutim to iskljucenje vazi samo do prvog restartovanja kompa.Avira nece da zapamti.Prilikom novog aktiviranja WebGuard je ponovo ukljucen.Kako da ta opcija bude trajno iskljucena?

A kako to isključiš opciju WebGuard? Prilikom instalacije ili već imaš instaliranu Aviru pa ga samo u opcijama deaktiviraš? WebGuard-a možeš da se rešiš samo ako ga prilikom instalacije deaktiviraš, tj. ne instaliraš ga zajedno sa ostatkom paketa! Mislim da, ukoliko ga instaliraš kao deo paketa, ne postoji mogućnost trajnog deaktiviranja!

A da probas u servisima da iskljucis webguard? Run services.msc pa nadjes Avira WebGuard i stopiras ga da se ne podize sa paljenjem sistema.

Poslednja izmena:
Web Guard se moze iskljuchiti, kao shto je neko rekao, prilikom instalacije programa ali se ne moze iskljuchiti u programu jer se ponovnim dizanjem sistema ponovo ukljuchi. Ne morate deinstalirati Aviru, vec samo ponovo pokrenete instalaciju i tada ce vam se ponuditi da birate: modify, repair /update ili uninstall. Izaberite modify, odchekirajte web guard i tako ste izbacili web guard iz programa. Tako sam i ja uradio jer mi je smanjivao brzinu downloada. Koristim Avira Premium Edition.

Ako ne iskljucim WebGuard onda je brzina downloada(Opera 9.27) 35 KB/s.A kad iskljucim onda je normalno 56KB/s.
U Online Protection deaktiviram WebGuard i to vazi samo do prvog rersarta.Prilikom novog podizanja sistema WebGuard je opet aktivan pa opet deaktiviranje.
Hvala Recoba 20 uspeo sam u servisima,umesto automatsko stavio sam manualno.Sada zurim probacu kasnije i ovo sto je Akrep napisao.

Nazad
Vrh Dno