Šta je novo?

Avira i Spyware Doctor problem!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Imam Avira PE Premium 8 i Spyware Doctor 6. Svakih nekoliko minuta Avira pronalazi 2 virusa preko heuristic-a:
C:\Program Files\Spyware Doctor\avdb\temp\UnInstall.exe\_ASPack_.sdupk
C:\Program Files\Spyware Doctor\avdb\temp\DAMN NFO Viewer.exe\_ASPack_.sdupk
Da li se još nekome ovo dešava i da li su ovo pravi virusi? Heuristic sam stavio u Aviri na High.

Imam Avira PE Premium 8 i Spyware Doctor 6. Svakih nekoliko minuta Avira pronalazi 2 virusa preko heuristic-a:
C:\Program Files\Spyware Doctor\avdb\temp\UnInstall.exe\_ASPack_.sdupk
C:\Program Files\Spyware Doctor\avdb\temp\DAMN NFO Viewer.exe\_ASPack_.sdupk
Da li se još nekome ovo dešava i da li su ovo pravi virusi? Heuristic sam stavio u Aviri na High.
Avira inache ima dosta false positives detkcija, a ti si postavio heuristic na high i treba da ochekujesh da prijavljuje sve i svashta. Shto se tiche Spyware doctora, imao sam verziju sa krekom ili patchom koji je Avira detektovala kao trojanca a Kaspersky ne. Ali kod tebe se Avira javlja u radu i trebao bi da vratish heuristic detection na medium pa vidi da li ce se javljati. Imam josh nekih instalacija programa sa patchevima koje Avira prijavljuje kao trojance ali samo kada skeniram ruchno, i to ignorishem ako se pokaze da je false. Svaki put kada Avira nesto nadje prvo pogledam opis malwarea na njihovom sajtu ako ga ima ili malo proguglam da se uverim da malware stvarno postoji. E onda tek krecem u akciju. Postavi heuristic na medium, tako cesh smanjiti paranoju.

Dodaj te fajlove u Exceptions.

Nazad
Vrh Dno