gadafi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.09.2005
- Poena
- 755
Neko je ovde skoro pohvalio besplatnu verziju Avire, pa sam je instalirao jednom drugaru. Posto je imao gomilu svakojakih napasti, ukljucim mu ja da sve sto nadje stavi u karantin (ovde sam primetio nedostatak da korisnik mora odmah da se izjasni sta ce sa problematicnim fajlom - ne moze, kao kod Kasperskog, da se na kraju skeniranja bira sta ce da se radi). Tu su nastali problemi. Nekako je 2130 html fajlova iz Matlaba proglasio sumnjivim i ubacio ih u karantin. To ne bi bio problem da mogu da se vrate svi zajedno, ali opcija restore je aktivna samo ako se selektuje jedan fajl. Pored toga, kada se fajl restoruje, on je i dalje u karantinu, samo je oznacen da je restorovan 😡
Da li neko zna, da li je ovo ogranicenje besplatne verzije? Ako je tako, da li ce prilikom instalacije komercijalne verzije preko ove, karantin da ostane neizmenjen? Postoji li neko trece resenje?
Da li neko zna, da li je ovo ogranicenje besplatne verzije? Ako je tako, da li ce prilikom instalacije komercijalne verzije preko ove, karantin da ostane neizmenjen? Postoji li neko trece resenje?