Šta je novo?

Avionska borbena simulacija

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Preporucite mi neku dobru avionsku borbenu simulaciju koja je dobra i sa igrackog i sa grafickog stanovista. Uzeh neki dan Microsoft Combat Flight Simulator i uzasnuh se od grafike. Unapred hvala?

Lock On: Modern Air Combat

IL2 - nesto bolje neces naci...... ako nisi probao obavezna je!

Jesu li u IL2 samo rusi i nemci ili ima i neko drugi. BTW jel IL2 ima neki expansion pack mislim da sam cuo mada mozda i grsim?

U IL2 postoje kampanje sa Nemcima i Rusima ali u Single misson mozes da biras nekoliko Americkih, Britanskih i Japanskih aviona[ P47, P39, Spitfire, Zero...].
Trenutno je aktuelna ekspanzija/stand allone IL2: Forgotten battles i ekspanzija za nju IL2:FB-Ace

Poslednja izmena:
vuk204 je napisao(la):
Trenutno je aktuelna ekspanzija/stand allone IL2: Forgotten battles i ekspanzija za nju IL2:FB-Ace

Jel Forgotten Battles može da se instalira bez IL2, ili je to expansion za njega?

Osim ove dve gore pomenute, mozes da probas i Falcon 4.0 + obavezan SP3, uglavnom ti je to sve sto valja iz ovog zanra... Imas vec dosta threadova na ovu temu, uradi search

P.S. Umalo da zaboravim, tu je i Flanker, i to je to. Zalosno ali je tako, ceo zanr zivi na cetiri igre, ajd valjda ce da se pojavi neki novitet, citao sam neke najave ali zaboravih o kojoj igri se radi

Pa razvijanje dobre avio simulacije zahteva sigurno vise vremena i manje je isplativo od recimo simsa :)

Illiron je napisao(la):
Pa razvijanje dobre avio simulacije zahteva sigurno vise vremena i manje je isplativo od recimo simsa :)

I na zalost obrnuto proporcionalno broju prodatih primeraka, ali sta je tu je, utesicu se ja i far cry-jem :guitar:

Spirit je napisao(la):
Osim ove dve gore pomenute, mozes da probas i Falcon 4.0 + obavezan SP3, uglavnom ti je to sve sto valja iz ovog zanra... Imas vec dosta threadova na ovu temu, uradi search

P.S. Umalo da zaboravim, tu je i Flanker, i to je to. Zalosno ali je tako, ceo zanr zivi na cetiri igre, ajd valjda ce da se pojavi neki novitet, citao sam neke najave ali zaboravih o kojoj igri se radi

PACIFIC FIGHTERS by UbiSoft ce da rula ali tek na jesen leta gospodnjeg 2004.g.. Mislim da si na to mislio

zeleni_zub je napisao(la):
Lock On: Modern Air Combat

Evo par tips'n'tricks da vam lock on radi brze, a obavezno procitajte i drugi post, izgleda da je na pragu revolucionarno otkrice... mislim 500MHz i grafika do bola... ma vidite i sami... :wall:

http://www.falconuk.co.uk/modules.p...ic&t=355&sid=685a824fb2e5da6e05fc4f8009bb23af

pod hitno idem da otvorim devizni racun, sad mi sinula ideja kako da ustekam pare za novi autic... mislim, znam lika koji je uleteo u vladinu ustanovu i dekrao specijalno prilagodjenu verziju simsa za testiranje medjuljudskih odnosa, radi i u multiplayer-u, a moze se pokretati i na amigi i comodore-u :bottle:

Poslednja izmena:
Forgotten battles je samostalna simulacija i za nju postoji Ace Expansion Pack. Postoje kampanje za Ruse, Nemce, Amerikance, Fince, Madjare, Slovake, Engleze...

Pacific Fighters pokrece Il-2 engine...

Cini mi se da nema kampanja za Amerikance i Engleze,ali za ovu drugu boraniju ima(npr. ja sam zavrsio karijeru kao rumunski komadant eskadrile :smoke: )

Nazad
Vrh Dno