Šta je novo?

Avio - simulacije i arkade

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
U igri Battlefield 1942 sam obožavao da uskočim u avion i razaram Japanske nosače aviona. 🙂
Sada želim da igram neku igru sa letenjem, ne interesuje me full hard core simulacija, već nešto slično Battlefield 1942, ali da dolazi uz neku preporuku. 🙂

Ja sam prostom pretragom našao ovaj odličan tekst vezan za eru WWII.

Evo neka kratka lista, izdvojena po datumu proizvodnje i intuiciji.
Jane's Attack Squadron
Secret Weapons over Normandy
Pacific Fighters
Battle of Britain II: Wings of Victory

Nisam igrao IL-1 i IL-2, ali koliko sam upoznat to je nešto kao simulacija borbenog letenja ili sam ja u zabludi.

Probaj ForgottenHope poslednji, na TDP serveru bude dobrih mapa sa podrškom iz vazduha. Neke su i većinom letačke.
FH2 nisam igrao, ali keca (bf1942 mod) i sada, ponekad.

Recimo, Alpenfestung, kada 3. zastava padne u ruke saveznika, pojavi se Me262 (ima ga na još mapa ali tu nosi i dve bombe) a kada padne i 4. pojavi se Comet 😀

slobodno se razbij od igranja uz blazing angels 2, kec je njesra i nemoguche tezhak tako da se ne isplati ni razmishljati... par misija je moguche prechi ali ostalo je apsolutan haos u kome svi sem tebe prezhive.. grafika u 1 mnoogo bolja. izigraj dushu iz sebe

Poslednja izmena:
Probaj Battlestations: Pacific, nisu samo avioni, ali mislim da ce ti se svideti, a mozda i Attack on Pearl Harbor. Naravno, tu je i nesto moderniji Tom Clancy's HAWX. 🙂

Od novijih HAWX, a slobodno probaj i IL2 jer on takođe može da se svrsta u arkade (kad podesiš težinu na easy 😉).

^^^^ Moram opet da instaliram BF1942, pa da skidam mod. 🙁

^^^ Baš sam razmišljao o toj igri pre mesečak dana, ali sam pročitao neke opise, gde su je baš ocrnili. To je bio BA1. Pa sad, da probam BA2 ili BA1, jer kako sam razumeo iz tvoje poruke, BA1 ima bolju grafiku.

^^ WWII mi je omiljena. 🙂
Ne volim ove moderne, sve je nekako pritisneš dugmence i vidiš oblak rezervnih delova kako leluja kroz oblake.
Ovde čuješ urlanje motora, kako se guši kad se izvlači itd... 🙂 Više je hands on prilaz.

^ Sad sam video YT gameplaya, mnogo plastično. Dont like. IL2 moram da skinem da probam, imam u ormanu negde PantherXL, pa ću da ga očistim i sredim za ove igre. 🙂

Poslednja izmena:
imas onaj flight simulator on je bas za prevoze putnika sve kao u pravoom zivotu neznam dal ce ti se to mozda svideti..

Prešao sam pre 10 dana, vrlo brzo, svih 20 misija.

Hvala Syma, igrao sam, ali više mi leži WWII tematika. 🙂

Pa cudi me da nisi pomenuo BF2, tu je bas uverljivo letenje- doduse sa malo modernijim avionima!!!

Prešao sam pre 10 dana, vrlo brzo, svih 20 misija.

Hvala Syma, igrao sam, ali više mi leži WWII tematika. 🙂

igrao sam Secret Weapons over Normandy i presao celu. Igra je zabavna, arkadna, WWII i osecaj nije los...preporucujem!

Wing Over Europe ili Wings Over Israel

mogu biti opushtajuce ali i komplikovane simulacije...u zavisnosti ko shta voli
grafika je ok
mana - mali broj aviona, i to samo USA proizvodjaca, dok bot-ovi koriste i Rusku mashineriju...

igre su neshto poput Lock-On-a, samo su neshto manje komplikovane za igranje...

moja preporuka...

Za WWII moze i ovaj novi Battlestation Pacific!!!

Nazad
Vrh Dno