Meni su u parizu na cdg merili i tezinu mada su me vise zebavali zbog velicine (imao koferce, ruksak i torbicu), al su me ipak pustili uz odredjene nebuloze jer mi histerise nesto na francuskom sve vreme.Iskreno nama taj rucni prtljag niko nigde nije merio (tezinu)
U pitanju su neki protiv bolova, nista posebno to nije, samo zbog količine ajde...Nije im problem sto nosis lekove u smislu sigurnosti, ali nemam pojma po pitanju izvoza/uvoza samih lekova da li iko pravi probleme.
Ima aerodroma gde smaraju da sve bude u JEDNOJ torbi za security checkJa sam jedan takav prosao, ne secam se koji bese.
Rekao sa kevi da cu joj doneti pola od ovoga, ne bih da rizikujem neku kolonoskopiju![]()
Uh došao je i taj dan, večeras u 16.45 polećem, nervoza na nivounaoružan tabletama protiv mučnine, torbe sve u cm premerene, pokupio znanje od vas tu, nadam se da će biti sve ok.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ma to sam ja tražio, da se nađeAko mu treba toliko Aspirina, mislim da su pravila aviokompanija manji problem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari