Šta je novo?

AVI->DVD?

Aleksandar

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2000
Poena
650
Imam AVI (DivX) film i hocu da ga snimim na DVD-R da bi mogao da se gleda na kucnom DVD plejeru.
Cuo sam za AVI2DVD, video sam i tutorijale, interesuje me da li mislite da je to najbolje i najlakse resenje ili ima drugih predloga?
Takodje imam i titl u nekom text formatu, moze li se nekako i taj titl prebaciti?

Recimo DVD Santa je dobar. Ubacis film i prevod i on ti sve to prebaci u dvd formar i gledas film.

i avi2dvd radi sve to isto, free, fast i single click...

da avi2dvd je ekstra program a uz to je i totalno free!!!!!!!!

Hvala puno, avi2dvd ce biti koriscen za te situacije, odluceno.

Zao mi je ali ja moram reci da je WinAVI mnogo bolji program od pomenutog
AVI2DVD-a,ne samo da je brzi,nego i ne desava mu se da jednostavno iseche zadnjih nekoliko minuta,sto AVI2DVD redovno radi u sluchaju kad zavrsi rekompresiju audio sadrzaja pre videa(desinhronizacija)...jednostavno izbaci error
i stane...uglavnom ako je VBR u pitanju
Probao sam oba programa i WinAVI je za sada najbolji...preporuchijem da pokusas,pa proceni sam...inache za ubacivanje prevoda postoje neke zavrzlame,u zavisnosti da li hoces da ih "nalepis" ili da ih ubacis u meni...
P O Z D R A V

@VMedic

- Avi2DVD omogucava da se odradi DVD sa subtitle-om koji nije nalepljen U VIDEO.
- Tacno da je sporiji, ali i uradi vise posla. WinAvi m.convert. je dobar samo za prostije stvari za sta je i namenjen. Daleko bilo da nije koristan !
- Problemi sa zvukom se resavaju u TMPGenc-u tako sto se prvo eksportuje u standardni DVD format za zvuk pa posle radi authoring DVD-a.

brzina avi2dvd-a zavisi od par stvari
fps-a originala - npr za ntsc ce da radi par operacija vise da ih dotera na 25fps
izabranog encodera - npr hc je najsporoji ali i najbolji od ovih besplatnih

prica o desinhronizaciji se meni nije jos ni jednom desila...

zormanic je napisao(la):
@VMedic

- Avi2DVD omogucava da se odradi DVD sa subtitle-om koji nije nalepljen U VIDEO.
- Tacno da je sporiji, ali i uradi vise posla. WinAvi m.convert. je dobar samo za prostije stvari za sta je i namenjen. Daleko bilo da nije koristan !
- Problemi sa zvukom se resavaju u TMPGenc-u tako sto se prvo eksportuje u standardni DVD format za zvuk pa posle radi authoring DVD-a.
Pa moram priznati da ne razumem ovu prvu stavku,na sta si mislio...ja sam prvenstveno preporucio program zbog brzine i jednostavnost,a i bez dodatne intervencije u TMPGenc-u...mozda si mislio da se dobijaju prevodi koji se mogu ukljuchiti i iskljuchiti...

@Danijel...slazem se ,ali u svakom sluchaju WinAVI je brzi...probao sam i siguran sam u ovo...meni je dosta brzi...

Win Avi je najbrzi!!! to sam provalio a tako je i pisalo na njihovom sajtu shto jes ,jes 🙂

Pre neki dan sam skinuo WinAVIVideoConverter i mogu reci da je odlican program za tu namenu, brz, daje dobar kvalitet snimka itd., a ima i nekoliko tipova kompresije

Nazad
Vrh Dno