Šta je novo?

AVcom kablovski internet ? Pisite iskustva......

ja sam kod njih od pocetka,znaci duzhi niz godina... desi se ponekad neki kvar ali se ispravi jako brzo (par sati max),nema filtriranja niti nikakvih gluposti,ne mogu da se zalim,sve mi extra radi :wave:

846126479.png

Ja se izvinjavam sto pisem u staroj temi,ali tice se interneta koji uzimam. Jel ima neko ko je iz Panceva a da koristi avcom kablovski internet? Postojeci sam korisnik njihove ktv,pa sad hocu i internet da uzmem.posto mi istice ugovor sa adslom.

EDIT: sad sam video da ima. :D

Poslednja izmena:
sad vec 24 sata u autu. navodno prekinuo im vetar opticki kabl na 2 mesta. silom prilika mi prijatelj radi u SBB i ova prica je za malu decu, prespajanje optickog jeste dugacak i tezak posao, al ne duze od 5-6 sati. ja im odjavljujem svoj modem cim nadjem alternativu. jos se oni meni drkaju na kol centar sto ih zivkam, zamisli ...

A ja još hoću da pređem na njihov Home Ethernet. Po meni su pravi diletanti kada je usluga upšte u pitanju.

Pozz ljudi :)
Ja sam kod njih uzeo Home Ethernet i radio je super, zatim se dogodio neki kvar koji su kao popravili i od tada je igranje online igara nemoguće. Evo slike sa speed test-a i ping-a za vreme igranja Dota-e 2.Request timed out.pngUntitled.png

U medjuvremenu ako neko ima neki savet povodom ovog problema sa stalnim diskonektovanjem tokom igranja online igara, neka mi kaže ovde ili da me uputi na odgovarajuću temu.

Zuba1970 je napisao(la):
Reci mi kakva su tvoja iskustva ako ne računamo igranje igrica o tom Home Ethernetu. Mislim o običnom internetu tipa surfovanje , skidanje filmova i slično. Ja sam svestan da su obični diletanti jer imam na žalost njihovu kablovsku televiziju i ovaj HE mi se učinio prihvatljivim pa sam razmišljao prvo da uzmem na probu bez ugovorne obaveze jer sada plaćam Eunet 6/1 za 2100 rsd.
Sto se tice samog interneta, nemam nikakve primedbe. Sto se tice torenta, brzina download-a je uvek 1MB/s, a ima i obicaj da ide i na 1,4MB/s tako da sa te strane problema nema. Sto se tice surfovanja to je standardno, nisam imao problema sa tim ni preko kablovskog interneta. Naravno, da se primetiti da je otvaranje stranica mnogo brze i ucitavanje 720p i 1080p HD klipova na youtube-u. Jedini problem sto imam je kao sto sam naveo u vezi sa igranjem online igara, imao sam TP-LINK ruter i to mi se desavalo pa su mi oni dali novi ruter (TENDA N3) pa je taj problem nestao, pa se onda vratio i evo vec mesec dana mucim muku sa tim problemom.
E sad sa druge strane imam negativna iskustva sa ekipom iz avcoma. Na primer trebalo im je jedno tri sedmice da mi uvedu ovaj HE (tesko im je bilo da probuse novu vertikalu i da sprovedu jedan UTP kabal od razvodne kutije iz podruma do mog stana...

Vrh Dno