Šta je novo?

nemanja_scg

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2006
Poena
319
Drugari,
Evo skidao sam neke avatare jedno pola sata ... nakupio sam ih dosta, pa sam ih kompresovao u *.rar i uploadovao na net da mozete da ih download-ujete.
Ima i mushkih i zenskih avatara, raznorazne su teme, svako moze naci neshto za svoj ukus . inace su u razlicitim velicinama : 64x64 & 100x100 (zavisi od foruma, kako koji dozvoljava) . File je velicine 1.92mb .
Za sebe sam zadrzao neke ;)
Ako nekome treba neki poseban Avatar, neka mi posalje PM ili e-mail, imam dosta sajtova za download avatara. ,)
Download-Link: http://rapidshare.de/files/14792852/Avatars.rar.html

Pozdrav,
Nemanja.

Moderatori: nisam znao gde da postavim ovaj thread, ako sam slucajno pogresio mesto, slobodno ga prebacite tamo gde treba da bude. i obrishite ovu poruku koja je namenjena vama. pozdrav.

Poslednja izmena:
Vrlo lepo ali mogu li se oni ubaciti i na benchmarku posto je ovde 50x50 pixela?

Naravno,samo malo edit-a u npr acd see,imas ga sigurno.

Ja svoje avatare volim sam da nacrtam, tako ispadnu najoriginalniji. Nacrtam u ogromnoj rezoluciji pa uradim resample da se manje primete greske (sugavo povucene linije itd...). Ali i ovi su super.

koga mrzi da kreira, moze da skine ;)

btw . kako vam se cini moj Avatar? znacenje ? Energy ;)

poz,
Nemanja.

Ja sam svoj rasklapao pa sklapao da bi mogao da stane :d
Bilo bi lako da nije Ani.GIF :)

da dobro ti je ispao ... skroz ...

(koji zbun ti je signature :d )

Jok, nijedan ne oslikava moju licnost, niti stanje moje svesti, tako da... Mada ni ovaj sad sto stoji ne radi to, ali je bar smesan. Ali trazim mu zamenu...

ovaj moj je vala oslikao koliko toliko mene ... jer ne postoji nishta shto moze da oslika tebe u potpunosti (probaj da stavish ogledalo :d )

e ovako, nashao sam malo eskluzivnih avatara, bash su extra!
nisam nista zadrzao za sebe, jer ja sam svoj nashao!

dosta njih su preko 10kb, pa se potrudite malo da ih skratite!

e sad ovako, da odredimo neka (nazovimo ih tako) pravila.
znaci ko se odluci da zadrzi neki avatar, neka napishe koji je u pitanju, cisto da ne bi dolazilo do zabune i dupliranja, a samim tim i moguce svadje (ne daj boze) . da rezimiramo, ko zadrzi avatar, napishe koji je u pitanju i drugi nema pravo da ga koristi na ovom forumu, ali ako neko ide na vishe foruma, neka kaze da ce ga koristiti i na drugim forumima, cisto da ga neko ne bi ni tamo upotrebio (ne mora da navede naziv foruma, zbog reklamiranja) ...

ko pre devojci ... njemu devojka

Download Link: http://rapidshare.de/files/15126074/Avatari.rar.html
File je velicine 1.44MB (nema ih puno, ali su super)

veliki pozdrav!

:wave:

p.s. spremam emoticone (gomilu njih, jer dosta ljudi koristi MSN) :type:

evo kao shto sam i obecao spremio sam emoticone ... ima svakakvih ... oko 1800 ... gomila :) ali to je znak da sam se potrudio, skidao sam jedan po jedan...
znaci ko koristi msn ovo mu je idealno. ne bi bilo loshe da moderatori ili admini pogledaju shta tu ima, pa mozda se odluce da zamene ili dodaju poneki ...

Download Link: http://rapidshare.de/files/15134491/Emoticons.rar.html

file nije veliki ... neshto malo veci od 2mb!

:wave:

mozda samo fali ovde na forumu ovakav emoticon kao shto sam attachovao.

poz

Prilozi

• chatsmilies_com_1804.png
    chatsmilies_com_1804.png
    844 bajta · Pregleda: 177
Nazad
Vrh Dno