Šta je novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo se nadam da ce moci da se pogleda 3D... a ne ono film je Xpand3D sali ali nije 3D o_O

Pa i da moze u 3d sali sa 3d cvikama u Uscu to nije to. Jer je film namenjen za Imax3d bioskope kojih nema kod nas. Jasno je da ce Avatar biti deciji film. Nameravam da ga pogledam al ne ocekujem cuda cak sta vise ocekujem los film koji izgleda impresivno

Pogledao sam trejler, prica je deja vu, jedino sto hvataju na te 3D fore.

Trejler ima vec koji mesec da se vidi.
Ja kad sam ga pogledao, pomislih "opet neki crtani film" :p

Posle Aliens-a, The Abyss-a, Terminatora 1 i 2, Titanic-a i Strange Days-a ne znam sta mu je ovo trebalo. Covek je legenda, a ovaj film mi ni malo ne mirise na dobro :(
Bas za decu.

Meni zgleda ekstra, i dosta ocekujem ipak je to James Cameron...

Meni zgleda ekstra, i dosta ocekujem ipak je to James Cameron...

upravo to,do sada nije ni jednom uje*ao stvari,tako da ocekujem prilicno interesantan film. s obzirom koliko je para pukao na pravljenje ovog cuda bolje bi mu bilo da se nije zeznuo

upravo to,do sada nije ni jednom uje*ao stvari,tako da ocekujem prilicno interesantan film. s obzirom koliko je para pukao na pravljenje ovog cuda bolje bi mu bilo da se nije zeznuo

On ovde moze samo da zaradi i to debelo, a da nesto pukne, tesko. :)

Bice Crysis :d

Meni trejler izgleda sjajno, i s obzirom da su mi Aliens, Terminator i Titanic jedni od omiljenih filmova, ne verujem da ce ovo biti nesto gore.

Kakav god da bio film, svi ćemo dati svoj sud nakon što ga odgledamo... Iskreno, da imam bioskop u gradu išao bih ovo da gledam. U ovoj suši u poslednje vreme najbolji holivudski uratci su mi oni animirani. Realno, ne mogu da se uživim više u likove, jer mnogo rotiraju glumce. npr. gledam basterds-e i Bred Pit mi je non stop u glavi kao Ahil iz troje... ne može Bred Pit da radi i komedije i akcije i istorijske i ratne i sve moguće filmove...zar je moguće da nema nove generacije glumaca u Holivudu??

ja se još nadam da će biti bar na spensu neka projekcija, najviše me nerviraju oni cam-ovi sa lošim zvukom i slikom.
kad puštaju neke krševe od filmova sad, što ne bi i ovaj ***.

Graphics - 10
"Gameplay" - 2 :D

Mislim na film ;)

RT mi nikada nije predstavljao izvor pouzdanosti oko ocene filmova, ne znam zašto, ali eto. Više verujem iMDB.
Samo nisam mogao ni da predpostavim da će i na RT i na iMBD StarTrek XI biti toliko dobro kotiran.

Avatar, nekako mi plavi elfovi odsčaku od svega, ali se radujem filmu.

E a gde gledati - sada i u tuckwood-u ima 3d, pa se namece pitanje kolosej ili tuck?

Mene nervira kolosej sto nema garderobu .... u ove zimske dane bas nedostaje... toliko sala a jednu garderobu nisu mogli da stave. Opet .... nekome znaci nekome ne ...

A nase bioskopske sale su toliko "pune" da imas da biras na kom ces mestu ostaviti.
Kada sam isao u ster da gledam Transformerse 2, u sali ortak, ja i jos jedan lik, za sicu dobih maltene privatnu projekciju. :D

A nase bioskopske sale su toliko "pune" da imas da biras na kom ces mestu ostaviti.
Kada sam isao u ster da gledam Transformerse 2, u sali ortak, ja i jos jedan lik, za sicu dobih maltene privatnu projekciju. :D

Vi bar imate bioskop :)

Meni je neshvatljivo da u 2009 neko napravi ovakvu svinjariju, na osnovu ovih trejlera što sam video kao da gledam kombinaciju animiranog crtaća i filma. Pa kad pogledam park iz doba jure teško se primećuje da dinosaurusi nisu pravi a ovde je toliko naivno urađeno da je to strašno. Nekako vidi se da to nije to.

Evo sta kaze Blunty

[YOUTUBE]xw8JeK7JLHQ[/YOUTUBE]

Nije covek placeni kriticar, ali mi se cini da je u pravu... :smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno