Probaj na njihovom forumu:Da ne otvaram novu temu pitaću ovde.
Neki dan sam instalirao poslednju verziju Avasta,ali otkako sam ga instalirao
stalno mi se zablokira posle neodedjenog vremena.Uglavnom kada nešto radim na kompu.Isključio sam ga i komp radi kako treba. Win Xp Profesional je upitanju.Reinstalirao sam komp pre neki dan i instalirao Avast ali nešto mi pravi problem.
Da li neko zna o čemu se radi?
Pa to se desava zato sto Avast skenira sistemske fajlove pri bootovanju a Avira ne sto je znacajna prednost Avasta. Fajlovi su verovatno bili zarazeni i Avast ih je obrisao samo zato sto mu je tako receno tj takvo podesavanje stavljeno. Ne optuzujte program za svoje greske ili neznanje. Avast je prilicno slozen program sa puno funkcija koje zahtevaju nesto strpljenja i citanja. Koristim i Aviru i Avast u free varijantama i ni sa jednim nemam problema. Oba su odlicni programi.
Ne znam šta bi to u podešavanjima moglo da bude što mi koči računar...
Drugar ga isto koristi i nema taj problem,a koliko vidim nema niko.
Free resenja sluze da animiraju veci broj korisnika da kupe komercijalnu verziju programa to je sasvim jasno. U slucaju da su sistemski fajlovi obrisani pri bootovanju greska je korisnika jer default podesavanja programa to NISU - program jednostavno pita sta da radi sa fajlom - to su default podesavanja. ko klikne na "delete" nemajuci pojma sta radi ili promeni podesavanja ne misleci o mogucim posledicama sam je kriv.Dajte molim vas, gde sme i jedan program koji iole pretenduje da bude ozbiljan, a pogotovo antivirusni program, da brise sistemske fajlove i potpuno unisti instalaciju OS i da je to jos ok zato sto jelte ko je kriv korisniku sto nesto ne zna. Neke stvari kod svakog programa mogu da traze da se nesto prethodno procita ili zna, ali neke stvari su postulati kao sto je nikakvo brisanje sistemskih fajlova. Pa sta ce vam onda antivirus kada pravi vecu stetu od virusa pobogu. Sta je onda uopste njegova funkcija, bolje da samo izbaci poruku "Pozovite Majstora" i broj telefona nego da sam brise nesto i upropasti totalno instalaciju OS.
Sve free varijante su to sto su. Niko od tih proizvodjaca nije potomak Majke Tereze, vec su procenili da su resenja jos u fazi puberteta i free verzije im trebaju kao stap u cilju animiranja trzista. Kada budu 100% sigurni da su spremni za to zalepice cenu, skinuti kompletno free varijante i probati da se bore sa konkurencijom bez stapa. U medjuvremenu, ne treba ih preterano kritikovati, ali ni praviti od njih nesto sto nisu. Dobri su za odredjeni broj klijenata (vas naprimer kao sto ste sami rekli) i to je skroz ok i za sada dovoljno, ali da su ravni 100% komercijalnim resenjima, nisu niti to treba ocekivati od njih.
Dobri su za odredjeni broj klijenata (vas naprimer kao sto ste sami rekli) i to je skroz ok i za sada dovoljno, ali da su ravni 100% komercijalnim resenjima, nisu niti to treba ocekivati od njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari