Šta je novo?

avast pre drivera za chipset - fatalna greska?

• Začetnik teme Začetnik teme zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zak

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2005
Poena
620
Instalirao sam xp professional i greskom odmah avast anti virus pa tek onda driver za chipset pa driver za graficku. Kako svi preporucuju prvo driver za chipset pa za graficku pa za zvucnu i ostali driveri pa programi zanima me da li sam nacinio neku fatalnu gresku u smislu jel' moram da reinstaliram sistem.
Pozzz

Pa ako ti se sistem fatalno zakucao i moraš da ga reinstaliraš, onda si načinio grešku. Ako ti sve radi nakon instalacije drajvera, kao što bi trebalo, onda nema problema.

Ok! Znaci nisam nista z...Uhvatila me je paranoja!
Hvala Vule!
Pozzz

Mada realno ja bih ponovo instalirao sve.
Jer vec kad ti je sve novo takoreci Fresh bolje odma uradi ponovo.
Ne oduzima puno vremena ali glava kasnije nece da te boli.
Nikad se ne zna...

Ma nema potrebe, ništa Avast nije pokvario... Da je obrnuo redosled instaliranja drajvera možda bi i moglo doći do neke greške, ali ovako...

Ja bi mu preporucio sledeci put da instalira sve drajvere i sve programe pa tek onda antivir.
Poz.

prvo driver za chipset pa za zvucnu lan vga.I trebao bi restart posle svake instalacijeU TEORIJI.U praksi kako hoces radi sve!Ja instaliram sve drivere bez restarta.Nekad i drugim redom bas sam se zezo da vidim sto je to"opasno"I nista svaki put isto.RADI!!!

Ja za čipset i grafiku resetujem, doduše i za zvuk sada, pošto imam X-Fi, dok LAN ide bez reseta 🙂

Nazad
Vrh Dno