Šta je novo?

Avanture - generalno detaljno misljenje

!

Ma jok brate!Grim Fandango je stvaaarno najbolja IKADA avantura napravljena!Daj boze da bude nastavak....kakva je grafika bila za tada,cudo!

zilet je napisao(la):
Probaj ovde ili .. Evo ja uprao kopiram igru na hard.. Inache zove se Alien Virus.. *****o sam se malko u pitanju imena..ovde

ova na koju ja mislim je Aliens i dolazi na dva cd-a

Po meni jedan od najboljih avantura je The longuest journey a to je ujedno i jedina igra koju sam igrao neprekidno 7 sati.

twister je napisao(la):
ova na koju ja mislim je Aliens i dolazi na dva cd-a

Uhh ne znam shta je to..
BTW jel se seca neko Normality-a (prva kao iz prvog lica avantura)? Mloogo jaka stvar samo sam se tako smorio shto sam imao RIP jer lepo dodjem do kraja spichim kroz onaj tunel i CRNOOOOOOOO i PUF nazad u DOS!!!
ARGHHH
smrc:(

Re: Sanitarium

stormbringer_bg je napisao(la):
A da li je neko ovo igrao?
Ide na 3 CD-a.
Fenomenalna igra.

Nije za one sa slabim zeludcem!:D
A Bad Mojo? Shta mislite o tome!?

Re: Sanitarium

stormbringer_bg je napisao(la):
A da li je neko ovo igrao?
Ide na 3 CD-a.
Fenomenalna igra.

evo ja bas sad igram i pitam: Da li ti se desilo da u drugom chapteru (znaci cim te onaj andjeo donese do one dece) da kad onu klackalicu u obliku svinje bacis u vodu da bi (pretpostavljam) presao reku gde je most srusen da ti se igra zakuca.Znaci mis se izgubi i nigde ga nema.Ako imas patch za ovo ili znas gde da ga nadjem daj pomazi.Taman pocnem da igram igru kad ono ne moze bez s.....

Re: Re: Sanitarium

twister je napisao(la):
evo ja bas sad igram i pitam: Da li ti se desilo da u drugom chapteru (znaci cim te onaj andjeo donese do one dece) da kad onu klackalicu u obliku svinje bacis u vodu da bi (pretpostavljam) presao reku gde je most srusen da ti se igra zakuca.Znaci mis se izgubi i nigde ga nema.Ako imas patch za ovo ili znas gde da ga nadjem daj pomazi.Taman pocnem da igram igru kad ono ne moze bez s.....

Tesko ces da nadjes patch za tu igru, to ti je staro ko biblija ja se cak i ne secam da li sam imao problema sa njom ni cak dokle sam stigao, samo znam da toliko morbidnu igru jos niko nije napravio :)

Da li je moguce da niko od vas nije spomenuo Broken Sword 1 i 2. Pa to su najbolje avanture ikada napravljene. Procitao sam u SK da se radi trojka(ali sam cuo da ce biti 3d pa ce je verovatno *****ati, mada ne mora da znaci).
Pozdrav,
Ratko

Pa da se ukljucim u pominjanju Starih i Legendarnih.:)
Da li se neko seca Elvira: Mystress of Dark sa Commodore-a ??

A što niko ne pominje Gabriel Knight-a?
Kas smo već kod njega, ima li neko The Beast Within?

Re: Re: Re: Sanitarium

vlycos82 je napisao(la):
Tesko ces da nadjes patch za tu igru, to ti je staro ko biblija ja se cak i ne secam da li sam imao problema sa njom ni cak dokle sam stigao, samo znam da toliko morbidnu igru jos niko nije napravio :)

ipak sam nasao patch :)

Nista bez Broken Sword-a 1 & 2. Tu negde su i Myst-ovi 1,2,3 i za mene fenomenalni MISION CRITICAL (4CD)...

Eh odavno nisam igrao avanture....secam se Grim Fandanga imam i 2 cda Long. Journeya ali fale mi josh 2....

Amiga: Cruise for a Corpse, Dark Seed, Dune, Indiana Jones, Monkey Island, Maupiti Island, Hook, Simon the Sorcerer, Lure ot the Temptress

kUdtiHaEX je napisao(la):
Eh odavno nisam igrao avanture....secam se Grim Fandanga imam i 2 cda Long. Journeya ali fale mi josh 2....

jeli koliko Long. Journey trazi mesta na hardu.

Nazad
Vrh Dno