Šta je novo?

Avantura, ima li sta?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ima li koja dobra Klick&Point avantura?

I ja to trazim ali.....:( :( :(

pa izgleda da nema al su tu uvek one stre dobre poput broken sword-a itd.

pozdrav

I meni se igra dobra avantura...
Spominje se u zadnje vreme Neverwinter Nigts pa ako je neko igrao neka postuje. Takodje me interesuje kakav je Escape from Monkey Island (IV deo)?

Meni se dopada Escape from monkey island (4. deo majmunskog serijala). Mislim da su se vratili korenima. Samo koliko se secam, igra nije point'n'click jer se igra preko tastature. Ako kojim slucajem nisi igrao Grim Fandango (u sta cisto sumnjam) - srdacna preporuka, jedna od najbolji avantura. Escape from monkey island koristi sistem upravljanja iz Grim Fandanga.

Laza je napisao(la):
Meni se dopada Escape from monkey island (4. deo majmunskog serijala). Mislim da su se vratili korenima. Samo koliko se secam, igra nije point'n'click jer se igra preko tastature. Ako kojim slucajem nisi igrao Grim Fandango (u sta cisto sumnjam) - srdacna preporuka, jedna od najbolji avantura. Escape from monkey island koristi sistem upravljanja iz Grim Fandanga.
Nisam odavno nista igrao od avantura, pa razmisljam o Grim Fandango, Broken Sword, The Longuest Journey, Bioforge i sl.
To su bar neke koje su nahvalili na forumu.

Ja igram Largo Winch-a ovih dana, igra se preko tastature i nije losa avantura, pre nje sam igrao Jazz and Faust-a ali mi se nije svidela, ona je point and click. Pretpostavljam da si odigrao Syberiu?

Zavrsio obe.Igraste li Draculu 1 i 2?Probajte.

Svaka čast za link, ovo vredi čekati! btw, je l ima neko snimljenu poziciju za Largo Winch-a u prostoriji u kojoj se nalazi slagalica sa Isusovim likom? Uradio sam Ghost-a a zaboravih da presnimim boom pa me mrzi da igram ponovo.

Ima....se moze se :)

Evo da vam ja nesto predlozim:

1. Dracula 1 (ovaj deo OBAVEZNO)
  2. Dracula 2 (takodje veoma dobar,ali mi je nekako 1 bolji,ipak probajte obavezno)
  3. Escape from monkey Island 4 (nije losha)
  4. Gilbert Goodmate (point&click)
  5. Grim Fandango (najbolja avantura IKAD napravljena,najbolja grafika,odlicna atmosfera...OBAVEZNO!!!)
    [/list=1]
    Sve igre su na 2 cd-a :(

:wave;

Re: Ima....se moze se :)

T|T|A|\| je napisao(la):
Evo da vam ja nesto predlozim:

1. Dracula 1 (ovaj deo OBAVEZNO)
  2. Dracula 2 (takodje veoma dobar,ali mi je nekako 1 bolji,ipak probajte obavezno)
  3. Escape from monkey Island 4 (nije losha)
  4. Gilbert Goodmate (point&click)
  5. Grim Fandango (najbolja avantura IKAD napravljena,najbolja grafika,odlicna atmosfera...OBAVEZNO!!!)
    [/list=1]
    Sve igre su na 2 cd-a :(

:wave;

1. Ma dobre su i stare avanture kao:

1. Indiana Jones serijal
    2. The Dig
    3. Broken Sword
    4. The Ripper

"Post Mortem", probao neko?

Largo Winch save nemam.Probao sam da ponovo igram Drakceta 1i 2 , ali odbija pod Win Xp-om.Neznam zasto, probano i sa compatibility modom, ali jok.

Post Mortem su valjda radili isti ljudi koji su napravili Syberiu, je l' to stiglo kod nas?

probajte Another War :)

radnja je smeshtena u okupiranju francusku za vreme drugog svetskog rata, vodite lika koji je doshao da pomogne nekom svom prijatelju koga nemci ubijaju bla bla :)
upishancija od igre ... parodije na Alo Alo ima tokom cele igre (na pochetku igre imate kafe u kome radi Rene i njegova zena Edit (koja je u igri modifikovana a videcete i kako kada zapochnete dialog sa njom :))... humor prva liga... u principu je rpg, ima dosta questova ali ima (nazalost) i dosta real time borbe sa mrskim nam nemcima

mozete voditi 3 klase rmpaliju lopova i nekog nauchnika na pochetku kreirate lika sa standardnim karakteristikama (snaga, harizma, intel, speed, agilnost...) ... mozete voditi i npc-jeve sa sobom itako dalj i tako dalje... probajte ... grafika nije 3d ultra mega pa samim tim igra nije ni zahtevna p2 na 500 sa 8 mega grafikom je dovoljan....

jedino je problem shto je igra na 4 cd-a i full instalacija zauzima 1,5 giga (mada ni to ne bi trebalo daje veliki problem)

pozdrav

Po meni najbolja avantura koju sam igrao je The Longuest Journey.Posle nje su Broken Sword 1,2.

Nazad
Vrh Dno