Šta je novo?

AV za win 2003 server

• Začetnik teme Začetnik teme Kluzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kluzo

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
620
Preporucite neki av program koji moze da se instalira na 2003 server i da odradjuje posao, bilo bi idealno ako bi mogao da nadgleda i saobracaj koji tece kroz proxy server.
Probao sa sa AVG komercijalnom verzijom ali mi je pokazivao da je zauzece procesora oko 50% od njegovih procesa, pa sam ga onda skinuo (i tu se opirao).

Ja ti preporucujem Kaspersky AV i to verziju 6.x (tacnije za win2003: Anti-Virus For Windows File Server). Nisam probao KIS Kaspersky Internet Security jer mi AV dovoljno radi posao.
Obicno ima na sajtu ovlascenog distributera Kaspersky proizvoda (da ne reklamiram) probni kljucevi, pretpostavljam da ti daju mogucnost nesto duzeg "probanja" kako radi.
Koristim KAV oduvek, probao i druge AV-ove, ali je po meni (i ne samo meni) KAV najbolji.

Meni se do sada dobro pokazao Symantec corporate, i video sam Avast server verziju koji isto fino radi...
Sto se proxy ja tice, danas imam totalno drugaciju stvar 🙂
Kostim WebMarhal za proxy i on ima antivirus u sebi (konstantno nadgleda internet saobracaj) cini mi se da je to McAfee, a za mail imam Mdaemon a on u sebi pak ima Kasparsky 🙂 , tako da se skenira za viruse sa te dve strane (inace svaka radna stanica ima lokalni Avast, za svaki slucaj)...

Nazad
Vrh Dno