Šta je novo?

AV-in mini DV

Myth

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2006
Poena
301
Slabo se razumjem u mini DV kamere ali me zanima koliko je vazan taj AV-in prikljucak za spajanje male vanjske kamere?

I Koje bi mi mini DV kameru preporucili do 550E HVALA:cigar:

Myth je napisao(la):
Slabo se razumjem u mini DV kamere ali me zanima koliko je vazan taj AV-in prikljucak za spajanje male vanjske kamere?

I Koje bi mi mini DV kameru preporucili do 550E HVALA:cigar:

...male vanjske kamere ??????

U cjenovnom rangu od 550 već imaš Panasonikove 3CCD modele, npr. NV GS 150.
Moja preporuka - obavezno 3CCD!!!

shark je napisao(la):
...male vanjske kamere ??????

U cjenovnom rangu od 550 već imaš Panasonikove 3CCD modele, npr. NV GS 150.
Moja preporuka - obavezno 3CCD!!!

Ma mislim kad npr vozim motor onda se mala kamera vanjska montira na kacigu npr i spoji se sa AV inom u npr tu Panasonic kameru

stormwatch153 je napisao(la):
Imas i noviji Panasonic GS180...3CCD Jako fina kamerica, cijena sitnica - na PM.

GS180 je 600E
Neznam kakve su bas te Panasonic kamere

Jeli mi mozes preporucit jos koju ili je ova bas ono Cista petica

Panasonic je najbolji izbor u tom rangu cene jer jedini nudi 3ccd kamere za te pare. To u kombinaciji sa kvalitetnom optikom daje fantasticnu sliku (mnogo realnije i zivlje boje). Al ako mislis da vecinu snimanja radis tom malom vanjskom kamericom onda sve to pada u vodu. U tom slucaju zaobilazis optiku i ccd-ove na kameri. Kamera ti radi samo kodiranje i snimanje na traku signala dobijenog od vanjske kamerice, a to ti sve miniDV kamere (koji imaju av in) rade identicno.

Hannibal je napisao(la):
Panasonic je najbolji izbor u tom rangu cene jer jedini nudi 3ccd kamere za te pare. To u kombinaciji sa kvalitetnom optikom daje fantasticnu sliku (mnogo realnije i zivlje boje). Al ako mislis da vecinu snimanja radis tom malom vanjskom kamericom onda sve to pada u vodu. U tom slucaju zaobilazis optiku i ccd-ove na kameri. Kamera ti radi samo kodiranje i snimanje na traku signala dobijenog od vanjske kamerice, a to ti sve miniDV kamere (koji imaju av in) rade identicno.

Hannibal pogledaj Private mesage

taj av-in možeš da iskoristiš i za povezivanje vhs-a na kameru pa će ona digitalizovati sliku da bi na kompu dobio dv-avi sa kojim možeš svašta

Vrh Dno