Šta je novo?

Autorun kod Windowsa 2k?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jao...znate sta je najveci bedak? Kada instalirate operativni sistem a ono autorun ne radi (a to se bas meni desilo, bas cudno zar ne?🙂) Znam da postoji neka vrednost u registriju (ako je neko citao ovomesecni mikro, video je da pise nesto o tome) ali tamopomenuti kljuc u mojoj registry bazi ne postoji (tako da ne znam kako da namestim autorun...)!!!🙁

"HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom" i onda napravis novi kljuc koji se sove "AutoRun" i tipa je DWORD a za vrednost upises "1" (decimal).

Do djavola.....

Pa stoji vrednost 1 (nisam nista menjao)..ali autorun ne radi????

Re: Do djavola.....

Proveri sledece:
Otkucaj gpedit.msc (startovace se Group Policy).
U User Configuration/Administrative Templates/System klikni dva puta na Turn off Autoplay i selektuj Disabled.

Au, ja u svakom operativnom sistemu prvo gledam gde se autorun iskljucuje... a ovde neko kuka da mu ne radi i hoce da ga ukljuci. Interesantno 🙂

Dandy je napisao(la):
Au, ja u svakom operativnom sistemu prvo gledam gde se autorun iskljucuje... a ovde neko kuka da mu ne radi i hoce da ga ukljuci. Interesantno 🙂

Ha potpuno se slazem sa tobom, covek imao srece i sad kuka🙂

he, ja evo godinu dana se smaram sa autoplejom kod xp-a, zato cu i da predjem na win2k 🙂 autorun sucks

Miroslav je napisao(la):
he, ja evo godinu dana se smaram sa autoplejom kod xp-a, zato cu i da predjem na win2k 🙂 autorun sucks

Koliko ja vidim smaraces se ti i sa Win2k autorun-om 😀 😀 😀

naravno da necu 🙂 ovaj xp je golo ***** da oprostis... nista ne radi... pazi kad cak nece ni da mi daje properties nekog direktorijuma... totalno ludilo, zaglavio mi sve servise potrebne za iis server, mmc neradi takodje, tako da nemogu da provalim zasto iis nece da radi jer se even viewer uvek zaglavi...

inace autorun u xp mi je iskjucen, toliko me vojska nije upropastila da ne znam kako se to radi 😉

poz

Miroslav je napisao(la):
naravno da necu 🙂 ovaj xp je golo ***** da oprostis... nista ne radi... pazi kad cak nece ni da mi daje properties nekog direktorijuma... totalno ludilo, zaglavio mi sve servise potrebne za iis server, mmc neradi takodje, tako da nemogu da provalim zasto iis nece da radi jer se even viewer uvek zaglavi...
Meni je par puta IIS sam od sebe nestao u XP-u i morao sam da ga reinstaliram... i dalje mi nije jasno kako&zasto.

ma sve sam pokusavao ali nece da proradi. jednostavno se zaglavi kad se startuje kao servis, a opet ne mogu da vidim zasto jer even viewer isto ne radi 🙂

Ama kako da ne kukam???? Instalirao sam 2k pre 2 nedelje i ne radi autorun..uzas! FX Da ne treba ne bih pitao...(bez pitanja: a sta ce ti??)!

kako si ulogovan? kao administrator ili user? ako si kao user, kakve privilegije imas?

Nazad
Vrh Dno