Šta je novo?

Autopatcher problem!

dejobar

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Nakon reinstalacije operativnog sistema Windows XP Professional, Autopatcher se instalira, ali nece da instalira zakrpe za Windows XP. Da li neko zna u cemu je problem. Sve ostalo radi normalno kao i prije reinstalacije.

e, i meni je to radilo... tj. radilo isto to.... tj. nije radilo.... :d
i ne znam u chem je fora.....
i molim, ako neko zna da nas prosvetli.......

Da nije ostavio XP zakrpe nakon reinstalacije, pa nije potrebno ponovo ih stavljati? Ako je rađen repair, to uopšte nije nemoguće - mada ne mogu pouzdano da tvrdim bilo šta od toga. Probaj sa narednom verzijom autopatchera - kad izađe.

On prijavljuje da hvale zakrpe (nekih 100), ali kada krene da ih instalira to uradi u 2 sekunde. Onda trazi restart i posle restarta kao da se nista nije desilo. Nije instalirao ni jednu zakrpu.

meni nece da se pokrene uopste...
2 puta kliknem, a on nista..... kao jeefo...

Ljudi meni se cini da je to do wga! Kad vam win bude "valid" i "genuine" bice sve OK.
Poz

Ako Swiper ima neku ideju za ovaj Autopacher, bio bih mu veoma zahvalan.

Pa nakon dugog rada nasao sam u cemu je bio problem. Elem.... Posto ja imam ADSL i posto mi je racunar stalno konetovan na internet, tako je i bio konektovan dok sam radio reinstalaciju. Vjerovatno se windows konektovao na Microsoft-ov sajt i izvrsio neku validaciju ili slicno. Zbog toga ni Auotopacher nije htio da radi.

Ne kaže se HVALI, nego FALI!:smash:

Nazad
Vrh Dno