Šta je novo?

AUTOMOBILISTA motorsports simulator

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290
Krenuli ovi simulatori ko ludi :D

Successor of Stock Car Extreme, the new racing simulator by Reiza Studios will be free to all current owners of SCE

AUTOMOBILISTA puts you in the driving seat of an advanced racing simulator to deliver a uniquely diverse motorsports experience!

As the natural successor to Reiza Studios' previous title - the highly regarded Stock Car Extreme, originally released in 2013 - AUTOMOBILISTA continues to simulate premium Brazilian racing series such as Stock Car V8, Copa Petrobras de Marcas, Formula 3 Brasil and Mitsubishi Lancer Cup, now packing every car and every track from their respective 2015 championships.

Beyond the brazilian core, AUTOMOBILISTA is extensively complemented with one of the most diverse selections or racing vehicles to be found in a racing game: only in AUTOMOBILISTA will you be able to jump from a rental kart to a 800-HP F1 car; from drifting a Rallycross Evo X to jumping ramps in a Supertruck; from mastering the driving basics in a Formula Vee to managing a full 24h race in an endurance prototype; back and forth through time with historical and modern content including a sample from several decades of Grand Prix racing - all of this and much more within a few mouse clicks. Thoroughly researched and cohesively developed for maximum simulation accuracy, AUTOMOBILISTA captures the fun only motorsports in its various forms can provide.

In addition to the content already present in Stock Car Extreme - all of which comprehensively upgraded - AUTOMOBILISTA turns it up to a new level by adding all the new cars & tracks proposed in the SimRacing Bonanza crowdfunding campaign, new simulation features such as dynamic track conditions, advanced transmission and tire modelling, substantial upgrades to physics, graphics & audio, new game modes and much more!

http://www.game-automobilista.com/

Poslednja izmena:
Gde god da sam pročitao nešto u vezi ove vožnje bilo je pozitivno, svi hvale za sad. Ja nisam još probao.

Gde god da sam pročitao nešto u vezi ove vožnje bilo je pozitivno, svi hvale za sad. Ja nisam još probao.

Sta da ti kazem kada sam ja batalio AC zbog ovoga. Mnoooogo bolji zvuk i immersion, pa cak i fizika je po mom ukusu. AI jos nisam stigao nesto detaljno da testiram, za sada vozim samo treninge sa AI i za sada je ok, mada umeju da se drze idealne putanje kao pijani plota i desava se da dodje do kontakta. Mada uzmi u obzir da je ovo Early Access i da ce jos raditi na njoj. Uskoro kacim klip iz Automobiliste, sa mojim custom roadnoise zvukom, predobro deluje sve u paketu.

Poslednja izmena:
Daj klip, čekamo :)

Bas kad sam ubo volan. Kako su mi i arkade zanimljive sa ovim cu tek da se igram :)

Zvuk je fenomenalan,nenormalno realan... kao i 4WD ponasanje... svaka cast momcima...

Kakva je optimizacija?

Sta da ti kazem kada sam ja batalio AC zbog ovoga. Mnoooogo bolji zvuk i immersion, pa cak i fizika je po mom ukusu. AI jos nisam stigao nesto detaljno da testiram, za sada vozim samo treninge sa AI i za sada je ok, mada umeju da se drze idealne putanje kao pijani plota i desava se da dodje do kontakta. Mada uzmi u obzir da je ovo Early Access i da ce jos raditi na njoj. Uskoro kacim klip iz Automobiliste, sa mojim custom roadnoise zvukom, predobro deluje sve u paketu.

Jaoo ,tek sad jedva cekam da se skine. Ja isto , gde god bacio pogled, ljudi odusevljeni.

Kako ide sa gejmpedom ? Jel moze da se usteluje ili mora volan ?

Au kakva igra svaka cast. Morace da padne volan opet :)

https://www.youtube.com/watch?v=7SBrFfG6PyE

Evo ga video kao sto sam obecao. :) Trebalo bi da bude efektna prezentacija 8 najboljih automobila za voznju u Automobilisti, po meni. :) Moze se cuti i moj custom roadnoise zvuk, kacim uskoro i na RaceDepartment-u.

Odlican klip pele, kida montaza :)

Vozio sam malo, sta znam, nije lose definitivno, najbolje do sad od svih ISI baziranih simulacija sto sam probao. Mislim ovo je tesko nazvati posebnom simulacijom jer je ovo prakticno rFactor1 mod koji se naplacuje kao full igra. Sve je to cool al ono, tu je rFactor 1 i 2 sa verovatno slicnim ili istim podesavanjima za Force feedback koji mozes da sklepas i da bude prakticno kao ovo, samo bi imao dosta dosta bolji izbor kola i staza. Ok ovi su i grafiku malo zbudzili ali ne sumnjam da i to moze da se sklepa u rFactoru. Ovo im je cetvrti naslov za nekoliko godina, mogli su do sad svoj engine da naprave i da malo duze podrzavaju prethodne igre.
Izbor staza i automobila je kriminalan i gledam njihov prethodni naslov SCE na Race Department sekciji za modove, ima mozda dva tri automobila sa 5 zvezdica ocenom. Znaci da si prakticno osudjen na ove default staze i kola.

Zvuk je vrh i force feedback je skroz fin i neke stvari na volanu radi odlicno al i dalje ima onaj utisak kao da nisu gume zaista u kontaktu sa asfaltom.. to je mozda i stvar navike nemam pojma. U svakom slucaju zvuk ne moze da bude dovoljan da predjem i vozim ovo... ne mogu vise od jedne simulacije da vozim jer je to ozbiljno posvecivanje vremena, moram da se odlucim za najbolju u datom momentu.

Poslednja izmena:
Odlican klip pele, kida montaza :)

Vozio sam malo, sta znam, nije lose definitivno, najbolje do sad od svih ISI baziranih simulacija sto sam probao. Mislim ovo je tesko nazvati posebnom simulacijom jer je ovo prakticno rFactor1 mod koji se naplacuje kao full igra. Sve je to cool al ono, tu je rFactor 1 i 2 sa verovatno slicnim ili istim podesavanjima za Force feedback koji mozes da sklepas i da bude prakticno kao ovo, samo bi imao dosta dosta bolji izbor kola i staza. Ok ovi su i grafiku malo zbudzili ali ne sumnjam da i to moze da se sklepa u rFactoru. Ovo im je cetvrti naslov za nekoliko godina, mogli su do sad svoj engine da naprave i da malo duze podrzavaju prethodne igre.
Izbor staza i automobila je kriminalan i gledam njihov prethodni naslov SCE na Race Department sekciji za modove, ima mozda dva tri automobila sa 5 zvezdica ocenom. Znaci da si prakticno osudjen na ove default staze i kola.

Zvuk je vrh i force feedback je skroz fin i neke stvari na volanu radi odlicno al i dalje ima onaj utisak kao da nisu gume zaista u kontaktu sa asfaltom.. to je mozda i stvar navike nemam pojma. U svakom slucaju zvuk ne moze da bude dovoljan da predjem i vozim ovo... ne mogu vise od jedne simulacije da vozim jer je to ozbiljno posvecivanje vremena, moram da se odlucim za najbolju u datom momentu.

Hvala :)

Pazi, 8 automobila sam odvojio, i bukvalno ne znam koji cu pre da vozim koliko je dobar feel. U AC-u mozda vozim 3-4 automobila u vrh glave. Staza ima DOSTA, cak i vise nego u default AC-u, i sto je jos bolje nisu iste staze kao i u ostalim simovima (Spa, Donington, B. Hatch, Monza i sl), smorise vise. U prevodu izbor automobila i staza nikako nije kriminalan.
Sto se tice tog placebo efekta da gume nisu u kontaktu sa asfaltom, sta znam, ja ga nikad nisam osetio ovde, ali jedam u nekim rf1 modovima. Fizika je definitivno bolja nego u ostalim gmotor2 naslovima, sa dodatim detaljima u zvuku (vesanje i jos par stvari), sa nabudzenom grafikom, tako da ovo nikako nije rf1 mod, mnogo je vise od toga.

Jedan od najboljih klipova,bas sam uzivao.... odlican posao!

Koji volan koristis?

Poslednja izmena:
Jedan od najboljih klipova,bas sam uzivao.... odlican posao!

Koji volan koristis?

Hvala! :) Poslao sam i Montoyi sa VirtualR-a da pogleda, drzite fige da okaci! :p

Srecni G25 korisnik vec 6 godina cini mi se. :)

Malo mi je cudna fizika kod pojedinih automobila, takodje gume ne reaguju kako bi trebalo cini mi se, ali sto se tice ovog klipa sve je nebitno jer mi je u prvi plan pala ova prezentacija, kapa dolje.

Malo mi je cudna fizika kod pojedinih automobila, takodje gume ne reaguju kako bi trebalo cini mi se, ali sto se tice ovog klipa sve je nebitno jer mi je u prvi plan pala ova prezentacija, kapa dolje.

Hvala :)
Early Access je u pitanju, tako da sve je moguce, mada ja nisam naleteo na neko cudno ponasanje do sada jer najvise vozim ovih 8 automobila iz klipa. Ove V10, V12 i ostale formule jako slabo, nisam neki fan, mada F3 i Formula Vee kidaju koliko su dobre.

Negde sam čuo više ne znam ni sam gde, da je ovo na nekih 80% završeno tako da ono ima tu još da se radi i pegla.

Jel moze sa djojpedom da se pegla ?

Ha, kako sam maknuo AC sa harda, tako je izasao Automobilista v1.0 :D
Vreme je da zagrejem volance.

Vrh Dno