@kosta10
Da li ste menjali u saobraćajnoj podatak za težinu vozila?
Pošto kako vidim auto ima dosta gita, ceo je farban i to jako loše.
Kosta10, svaka čast na entuzijazmu, ali moram da se složim sa kamango604.
Prvo što mi je upalo u oči su brisači koji na G2 stoje kao piletu sise, a plašim se da su LED žmigavci još gori.
I mene zanima šta podrazumevaš pod sportskim diskovima.
Uzgred, kako si rešio rad LED žmigavaca? Promenjen je relej, ili nekako drugačije?
Meni je tu najcudnije sto se ti uopste vraces.Mada i ovakvo auto je grijeh prodat.
Evo ja sam iz BL mogu ti reci da što se tiče dijelova i nije toliki problem, koliki će ti biti taj što ćeš da povileniš dok ga dobaciš ovdje, iscimaš sa ludim carinicima i administracijom oko registracije jer niko ni u šta nije upućen.Da, Banja Luka je BL.
Dugo sam razmišljao da ga pošaljem kontejnerom gore kod nas, u BL (Banja Luka). Al onda računam, prevoz će me koštati oko €2000, pa vrijeme, cimanje i kupovina djelova potrebnih za originalno prebacivanje volana na suprotnu stranu isto oko ako ne i vise od 2k eura, znaci najmanje 4-5k eura. A sad da ga dam nekom da mi brzinski to odradi nije to to, Plus Japanac u Evropi, bice malo negodno za rezervne djelove a mnogo skupo, znam kako je ovde u Australiji sa evropskim automobilima. A i u pitanju je 2007 godiste, tako da i pored toga sto ga pazim kao rodjeno dijete, vremenom ce poceti nesto da sazrije za zamjenu ili otkaze/crkne. Tako da sam odlucio da prodam i kod nas ili u evropi uzmem nekog Svabu.
Ne persiram, nego ti i kolega koji radi to. Git nema veze sa folijom, vidi se kako je loše ofarban, boja je kao pomorandžina kora po celom autu.Ne,ne,to nije git, to je providna folija. Zato se tako sija.
Farban je sad pre mesec dana, kad je ispravljan krov i hauba. Ali farban još nije uslikan, sad će te nove slike za nedelju dana, nadam se.
Nisam ništa menjao u saobraćajnoj, sve je proteklo glatko na tehničkom pregledu.
Ljudi, nemojte da mi persirate, nema potrebe za tim. Na ti smo svi.
Auto koji je bio na krovu nikada više ne može da bude u perfektnom stanju, taj auto za tebe ima sentimentalnu vrednost i to je ok, ali o nekom perfektnom stanju nema ni reči.
Zet ima 2006 Forester XT ovde u AU... Zmaj od auta. Vozio sam ga par puta, 170kW fino vuče za tu vrstu automobila.^ Ima subaru resenje i za balkanske usloveforester xt i eto impreze za brdoviti Balkan :d
Zet ima 2006 Forester XT ovde u AU... Zmaj od auta. Vozio sam ga par puta, 170kW fino vuče za tu vrstu automobila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari