Uh, kolio sam ja vremena potrošio u bavarama/fliperanama.... Da sam to vreme potrošio pametnije završio bi faks sa 18

Mrzi me sada da kuckam pa ću samo uradim copy/paste sa "coin-op masters" teme na jednom drugom forumu. Prema tome možete oceniki KOLIKO vremena sam proveo tamo.
Dakle zanima me koje ste sve igre presli na arkadnim automatima sa jednim zetonom kao i neki komentar uz to ako ga imate
Za pocetak evo mog spiska koji ce verovatno jos rasti kako se setim kog naslova.
Mortal Kombat - Ovo je bilo mnogo zanimljivo, Roundhouse, Roundhouse, rounhouse... do goroa a na njemu drzi gore i raspali rukom iz skoka cim pridje
Street Fighter II - shablom znam ja, shablon znash ti, po shablonu prelazimo igru mi svi. Presao sa Kenom, Ryuom, Chun Li, Hondom, Guileom i Blankom. U kasnijim hackovima koju su se vrteli kod nas se prelazila igra sa svim likovima kako oces. Secam se kada nisam sagatu dao da dotakne zemlju celu rundu
Samurai Shodown - Charlote i Haohmaru. Charlote je overpowered bitch a Haohmaru... dovoljno je reci njgov quote Awesome is my style!
Samurai Showdown II - Haohmaru i Jubei. ****no teska igra. Jedva po jednom upeh da predjem.
Kabuki Clash - Far East of Eden - Posle dugo pokusavanja sa glavnim likom Manjimaruom probah moju sliku i priliku. Mnogo lakse islo...
Last Blade II - Buduci da sam je tada uzas intezivno igrao na emulatoru kada sam je slucajno zatekao na moru bilo je prosto ko pasulj razvaliti je Setsunom i Washizukom
Punisher - sta da kazem nego BUG!BUG!BUG!BUG!
Double Dragon - iliti the ultimate elbow
Toki - Jedna od rekih igara koja je stvarno bila zakon koliko god puta da je igrash.
Dynamite Duke - tada meni poznata kao cabal 2. Prvi deo nisam mogao ni da prismrdim ali ovo je bio relativno lak zalogaj za mene. Jedino sto se celu igru spremas za bossa da bi mu sasuo 8 supera u facu njegove zadnje forme koja je nezdrava.
Rough Ranger - neverovatno kako mi ova teska igra inace lepo lezala...
Legend of hero Tonma - jos jedna od "nauci napamet" igara
Hammering Harry - Sem zadnjeg bossa walkover igra. Ali tako slatka!
Golden Axe - opet nehumano laka igra. Tuljkepa je imao bolestan domet i snagu napada. Manjak magije se dao lako zameniti njgovim kotrljanjem. A i riba ako se dokotrlja do Death Addera sa svojom magijom skoro da ne moze da se za****.
Savage Reign - Ovo ne znam da li da uvrstim. Celu igru igrash na jedan jedini potez prakticno. A onda kod bossa cekas da te usere... jednom iz 100 pokusaja me je usralo
E-Swat - odlicna platformska pucacina.
eh da i (ups grskica bila) Vigilantte. Za tu igru sam verovali ili ne imao tutora. Covek je hteo da jos neko igra igru a kako sam jedini bio voljan naucio me je svemu
sto se tice Punishera
Uhvatish mamlaza sa tommy-gunom crvenim pantalonama i mantilom i ludacki trzas palicu levo desno. Ponavljati dok ti sam ne ispadne iz ruku umiruci usput. Do kraja nivoa kako koji protivnik stupi na ekran rikne.