Šta je novo?

AUTOEXEC. problem

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

weasel

E4
Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
kad pokerenem neke programe (zasad mi se desavalo smo sa yu recnikom i sad sa testovima za vonju )
pojavi se sledeca poruka wall: :crash:
u cemu je problem ?

stawt.jpg
:

Vidim da je o ovome vise puta bilo reci.
Iz \Windows\Repair iskopiraj Autoexec.NT i Config.NT u \Windows\System32 i promeni ima atribute u read-only. Restartuj komp.

Poslednja izmena:
Ako ti i posle kopiranja starih fajlova opet nesto bude brisalo Autoexec.NT i Autoexec.BAT onda si popio neku viruscinu
(WinRAR "Corporate edition" oce to da radi)

okmijun je napisao(la):
Ako ti i posle kopiranja starih fajlova opet nesto bude brisalo Autoexec.NT i Autoexec.BAT onda si popio neku viruscinu
(WinRAR "Corporate edition" oce to da radi)

Ako ti opet nestane autoexec onda imas virus, vidim user okmijun je lepo stavio ovo pod navodnike WinRAR "Corporate edition" , prevedeno da se zapamti ne postoji WinRAR "Corporate edition" vise puta naglasavano i brisan post-link ta takve verzije

Poslednja izmena od urednika:
U odredjenim slucajevima moze da pomogne i "DOS Application Patch for Windows XP Service Pack 2".
Ima ga na sledecoj adresi:
http://support.packardbell.de/de/mypc/index.php?dwn=6945970000;dosapps_sp2_patch.exe

ja imam service pack 1
a i sad radi bez problema tako da nema potrebe za tim 🙂

ja sam to video negde.
Virus brise Autoexec.NT i Config.NT
problem je sto nece da startuje setup.exe
svaki put kad resetujes masinu problem ponovo iskrsava.

virus je TrojanDownloader.Win32.Dia.a
skinuces ga tako sto odes u controlpanel>uninstall

zove se "Winupdater" ili "Winad Client"
slobodno ih deinstaliraj, to je jedan od retkih virusa koji nudi mogucnost deinstalacije (kulturno nema sta) 🙂)))

nakon toga za svaki slucaj odskeniraj jednom...uvek nesto iskrsne

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno