Dabar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.01.2001
- Poena
- 619
Juče sam radio kompletnu reinstalaciju XP-a s namerom da napravim novu sliku uz pomoć Acronisa i posle višečasovnog rada primetio sam da u "Network Connections-Opcije" ne mogu da podesim "Vreme između pokušaja biranja broja". Po defaultu je 1 minut i svi pokušaji da vreme pomerim na 3 sekunde ostaju bez uspeha, drži se na 1 minut. U XP-u, na staroj Acronisovoj slici, sam to vreme podesio na 3sec. Da li se ovo podešavanje može izvršiti iz Registryja? To mi je jako važno zbog loše linije koju imam i provajdera koji je preopterećen, a opet kod njega jedino mogu, samo po jednoj liniji, da kako-tako surfujem. Uključivanjem ove postavke, češćim pokušajima, mogu lakše da dođem do slobodne linije.
Već kada sam ovde, da ne otvaram novu temu, zanima me kako da se oslobodim neželjenih stavki koje mi ostaju zabeležene aktiviranjem autocomplete-a. Da budem jasniji: kada proveravam utrošeno vreme kod svog provajdera, odem na dotični sajt dvokliknem na liniju "korisnočko ime", otvori mi se padajući meni sa nizom imena (često se tu i tamo registrujem),a trebaju mi samo dva. Kako sa se rešim ostalih? Verujem da se to može uraditi iz Registryja, ali još samo da znam kako. 🙁
Možda sam malo preopširan, ali ovo sam hteo davno da priupitam, pa reših da uz vašu pomoć cheers pronađem odgovor.
Već kada sam ovde, da ne otvaram novu temu, zanima me kako da se oslobodim neželjenih stavki koje mi ostaju zabeležene aktiviranjem autocomplete-a. Da budem jasniji: kada proveravam utrošeno vreme kod svog provajdera, odem na dotični sajt dvokliknem na liniju "korisnočko ime", otvori mi se padajući meni sa nizom imena (često se tu i tamo registrujem),a trebaju mi samo dva. Kako sa se rešim ostalih? Verujem da se to može uraditi iz Registryja, ali još samo da znam kako. 🙁
Možda sam malo preopširan, ali ovo sam hteo davno da priupitam, pa reših da uz vašu pomoć cheers pronađem odgovor.