Šta je novo?

Autodesk Maya Tutorials

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Naime trebaju mi tutoriali (i to oni tipa 2+2=4, znachi za teshke pochetnike). Dali su mi program i rekli snadji se i napravi neku vezbu koju cesh da prezentujesh. E sad od svih programa (Photoshop CS2, Flash MX, 3ds MAX) meni zapade maya koju prvi put vidm u zhivotu i nemam veze sa njom 🙂 . Svi tutorijali shto sam ja nashao su za nekoga ko bar malo ima pojama o chemu je rech.... ako neko ima nesh korisno pa da mi poshalje il zna gde ima bio bi mu zahvalan.

Pa imaš u samoj mayi te proste tutorijale, ako ne mogu da budu baš isti modifikuj malo onaj tutorijal za čekić sa box-modelingom ako ga još ima ili neki drugi sa poligonalnim modeliranjem. Ako hoćeš NURBS, prepravi tutorijal sa loft-om, jako je prost. Znači oba imaš uz program u html dokumentaciji.

Za šta je ta vežba, za školu, kurs?
Koju verziju maye su ti dali?

Poslednja izmena:
Cao... pa jako je bitno sta konretno treba da napravis. Da li nesto modelujes u poligonima ili nurbs-ima, nije svejedno... ima dobrih tutorijala, naravno Gnomon je tu najpoznatiji, potrazi njihve tutorijale. Ali reci sta ti konkretno treba...

Pozdrav

pa, nije bitno, ovo treba da predstavlja kao neko upoznavanje sa programom tamo vamo, ovi shto su radili 3d studio su pravili stvari tipa, fudbalska lopta ili windows xp logo, neshto bash osnovno 🙂

lynda.com

hint: torent 🙂

Nazad
Vrh Dno