okmijun
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2004
- Poena
- 755
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7-7940x
- Matična ploča
- Asus x299 ROG
- RAM
- 128GB DDR4
- GPU
- Titan X 12GB
Kada napravim PDF iz AutoCADa, dobijem vektore u PDFu, koji se u Corelu, polupristojno ponasaju (znaci zavisi od lutrijske zajednice Srbije sta ce stvarno biti u Corelu, u Acrobatu je sve super, al desi se da u COrelu explodiraju srafure i sl).
E sad iz 100 puta sam uspeo da dobijem nesto relativno dobro. Sad, kad to iz Corel exportujem ponovo u PDF opet, normalno dobijam vektore, medjutim, jel postoji neki nacin da ti vektori u PDFu kad ih convertujem u neki raster Tiff/jpg koliko toliko ostanu normalni??
KOja rezolucija i koja podesavanja? i iz kog programa je to najbolje uraditi? da uh uvezem u PS ili nesto drugo? Kad ih uvozim u PS koju rezoluciju da stavljam? 300 ili vise?
bice stampano na A3 konacna stampa.
E sad iz 100 puta sam uspeo da dobijem nesto relativno dobro. Sad, kad to iz Corel exportujem ponovo u PDF opet, normalno dobijam vektore, medjutim, jel postoji neki nacin da ti vektori u PDFu kad ih convertujem u neki raster Tiff/jpg koliko toliko ostanu normalni??
KOja rezolucija i koja podesavanja? i iz kog programa je to najbolje uraditi? da uh uvezem u PS ili nesto drugo? Kad ih uvozim u PS koju rezoluciju da stavljam? 300 ili vise?
bice stampano na A3 konacna stampa.