Šta je novo?

AutoCad ispravka

zemunac999

Cenjen
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poena
170
Moze li neko da mi ispravi mere u autocadu sve pise na slici? AutoCad crtez moze skinuti u atachmentu ispod slike.
2d2j0o1.jpg

Prilozi

• Ulaz za zetone - Cig.zip
    12 KB · Pregleda: 12
Izaberi kotu (klikni na nju) i kucaj komandu
DDEDIT i upisi vrednost koja ti treba.

Hvala Dejane, ali samo je broj promenjen ali ne i duzina, kako to da promenim?

Evo ispravke.
Ne obracam previse paznje na privatne poruke jer ih ne ocekujem pa zato i nisam primetio da si mi pisao jos pre nekoliko dana.

Nije meni tesko da promenim crtez, ali mi nije jasno kako taj sto treba da ti sece laserom ne zna da promeni acad crtez?

Prilozi

• Ulaz za zetone-ispravka_5.zip
    12 KB · Pregleda: 13
Hvala @pvc co. ,) , iz jednostavnog razloga zato sto ga bas briga i nema vremena... tesko je raditi sa ljudima... tako je barem u Bg.

@masamunea ne prozivaj coveka, ovo je crtez za obican lim i sasvim je dovoljno nacrtano da se isece, proslo je 2 puta tako da nepametuj!

Sta si ti sad pametan pa si postavio te linkove? Jesi i ti pecaros?
Svrha ovog foruma je da se pomogne ljudima, ako ne znas to i ako nemas pametnija posla onda brisi odavde...:smackbum:

Poslednja izmena:
Svrha foruma je da se pomogne ljudima, a ne da se ljudi iskoriscavaju, 3x postavljas jedne te iste zetone i moljakas za pomoc, pa za 4 meseca si to mogao da naucis.
Ili si mogao da kazes, kao covek, evo ko oce da pomogne, uplacujem na pre-paid 300-400, koliko bi bile 2 kafe u centru BGD-a.
A taj prut ti preporucujem da ne koristis.
Izuzetno se, potpuno neopravdano, agresivno ponasas. Verovatno ti to neko reko.

Poslednja izmena:
Ne iskoriscavam nikog jer mogu sto puta da pitam za pomoc a to nije iskoriscavanje, pitao sam coveka da mi posalje broj da mu uplatim kredit i nije pristao, ne znam koji je tvoj problem i sta tebe briga za ovo sve ako neces da pomognes i ko si ti da sudis meni sta cu ja da radim?:alo:

Za promenu duzina si trebao koristiti STRETCH i to tako da sa crossing obuhvatis samo deo koji zelis razvuci. Jedan deo na desno i jedan deo na levo za po 0.25 mm. Duzinu razvlacenja ces uneti sa @0.25<0 ili @0.25<180

Poslednja izmena:
Ne iskoriscavam nikog jer mogu sto puta da pitam za pomoc a to nije iskoriscavanje, pitao sam coveka da mi posalje broj da mu uplatim kredit i nije pristao, ne znam koji je tvoj problem i sta tebe briga za ovo sve ako neces da pomognes i ko si ti da sudis meni sta cu ja da radim?:alo:

Moj problem je sto u startu pretpostavljam da pricam sa normalnim covekom, i uvek se zeznem.

Tvoj problem je sto zelis da budes normalan a ne znas kako, a pricas sa nadprosecnim covekom, drago mi je...(ustvari nije mi drago)

Poslednja izmena:
OK, proglasavam te pobednikom, i to nadprosecnim, u nadmudrivanju na forumu.
Pokazao si znanje, zrelost, a i tehniku. Znaci imas 10 od mene.
Mudro vodjenje diskusije, skretanje sa teme, vredjanje sagovornika i sve ostale vrcavosti, koje se ne daju nauciti, covek se mora roditi sa tim.
A sad ti zelim da uzivas u ovom lepo kisnom danu, i spremis nam jos neki zeton za nedelju dana.
...
Jednog dana, kad budes imao vremena, razmisli o tome, da kada ti neko nesto kaze, sto tebi kao naprosecnom nikako ne prija, mozda ti covek i ne zeli zlo?
Na kraju krajeva, tema ti je malo ozivela, pa i to je nesto?
Uzivaj...

@masamunea
Nasmejao si me slatko!

Vrh Dno