Šta je novo?

Autocad 2007 problem sa instalacijom :(

• Začetnik teme Začetnik teme risa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Problem je kada zelim da instaliram Autocad 2007 na XP SP2. Tokom instalacije javlja gresku da ne moze da nadje neki fajl na instalacionom CD-u. Imam opciju RETRY(posle koje naravno javlja istu gresku), ABORT i IGNORE. Posle IGNORE nastavlja dalje instalaciju ali jos nekoliko desetina puta javlja istu gresku. Kad zavrsi instalaciju naravno javlja gresku da ne moze pokrenuti program zbog neke greske sa .exe fajlom. Ovaj CD je provereno ispravan jer je nekoliko puta instaliran na druge masine gde je takodje XP SP2...
Svi ti fajlovi koje prijavljuje se nalaze na CD-u. Proverio sam...

Sta da radim?

Jel instaliras sa CD-a ili sa iskopiranog foldera? Probja i jedno i drugo, a probaj i sa imagedriva koji ces napraviti od tog istog CD-a.
Proveri .NET koje verzije imas?
Jel mozes da se upgrejdujes na 2008?
Takodje proveri koju verziju MSI instalera imas na kompu.
Eto, kad sve to proveris javi se da vidimo sta dalje, inace za tvoju utehu od ACAD 2006 to je cest problem.

Poslednja izmena:
Problem je kada zelim da instaliram Autocad 2007 na XP SP2. Tokom instalacije javlja gresku da ne moze da nadje neki fajl na instalacionom CD-u. Imam opciju RETRY(posle koje naravno javlja istu gresku), ABORT i IGNORE. Posle IGNORE nastavlja dalje instalaciju ali jos nekoliko desetina puta javlja istu gresku. Kad zavrsi instalaciju naravno javlja gresku da ne moze pokrenuti program zbog neke greske sa .exe fajlom. Ovaj CD je provereno ispravan jer je nekoliko puta instaliran na druge masine gde je takodje XP SP2...
Svi ti fajlovi koje prijavljuje se nalaze na CD-u. Proverio sam...

Sta da radim?

Desavalo mi se to! Stiskao sam ignore i sve se instaliralo lepo , a kasnije u radu nisam imao nikakvih problema.

Jel instaliras sa CD-a ili sa iskopiranog foldera? Probja i jedno i drugo, a probaj i sa imagedriva koji ces napraviti od tog istog CD-a.
Proveri .NET koje verzije imas?
Jel mozes da se upgrejdujes na 2008?
Takodje proveri koju verziju MSI instalera imas na kompu.
Eto, kad sve to proveris javi se da vidimo sta dalje, inace za tvoju utehu od ACAD 2006 to je cest problem.

Instaliram sa DVD-a a pokusao sam i da sve kopiram na hard ali ne vredi.opet javlja istu gresku...
.NET je bio 2.0 a sada je 3.5 i to ne resava problem
MSI je 3.1.4000.2435

a za 2008 cu da vidim da je negde skinem

🙁

Poslednja izmena:
Standardan problem. Samo idi na ignore. Posle sve radi, provereno (barem kod Autocad 3D MAP 2008)

Nazad
Vrh Dno