DS9 je napisao(la):
Ovo sto rece skydiver mi se cini kompletno i elegantnije i resenje koje ne zahteva dodatni program koji se placa (dobro, znam da to za one koji plate licencu za acad nije problem) pa me cisto zanima zar vam to nije zgodnije.
Ja sam poslednje radio sa Autokedom 2000, i tada su postojali sledeći problemi sa bilo kakvim pokušajem kopiranja/nalepljivanja:
1) Nemogućnost određivanja razmere — ja sam često želeo da prebačeni crtež ima tačno određenu razmeru, npr. da bi se sa dijagrama nešto moglo izmeriti.
2) Raznobojne linije — koje su vrlo korisne pri crtanju, ali kada se štampaju daju sive nijanse, a meni je trebala čista crna. Doduše, mogao sam uvek pre kopiranja da menjam boje svih slojeva u crnu, ali...
3) Debljina linija je pratila „ekranski“ prikaz — tj. odoka su neke linije bile različite debljine kada se uključi prikazivanje debljine, ali to nije bilo standardnih 0,17, 0,25, 0,35, 0,5 kada se odštampa na papiru.
4) Nemogućnost zadavanja margine slike — morao sam crtež da uveličam kako bih hteo da izgleda, nisam mogao samo da izaberem objekte koje želim da kopiram i da se margine automatski odrede.
Sve navedno BetterWMF uglavnom rešava... Opet da ponovim, nisam imao iskustva sa novijim verzijama Autokeda.