Šta je novo?

Auto softwer

vizionar

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
619
Treba mi program za povezivanje Golfa 3 sa racunarom. Treba mi jos i softwer (i uredjaj) kojim se moze vratiti km sat na golfu3. Ako neko zna nek rece

vizionar je napisao(la):
Treba mi program za povezivanje Golfa 3 sa racunarom. Treba mi jos i softwer (i uredjaj) kojim se moze vratiti km sat na golfu3. Ako neko zna nek rece

Za program ne znam, ali imas dobar link za VW kola na http://volkswagen.msk.ru , brdo el. shema, i slicne *******cije.
A sta ce ti da vratis sat? Nije valjda da ga prodajes?🙂 cccc......
Inace za manipulisanje km sata ti treba poseban uredjajcic, zato je jednostavnije i brze da ga odneses u tahoservis.

Izvini, a gde ti zivis, i koji ti jr br telefona - cisto da kazem poznanicima da ne trguju s tobom 🙂

Ma ja ti vozim auto tabanovic 😛 . Ovo sam postov'o za kolegu kojem su forumi strana stvar, al' auta nisu Njega se cuvaj! 🙂

vizionar je napisao(la):

Ako si zainteresovan - mogu te povezati sa covekom koji radi u Auto Centru Aca u NS inace je shef procesne elektronike.....

Nazad
Vrh Dno