Šta je novo?

auto resume kod downloada

skroller

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
619
Koji download accelerator ima mogucnost automatskog nastavljanja dowloada. Recimo ostavim preko noci da mi skida nesto, pukne veza, uspostavi se opet, ali on ne nastavlja dowload.
Probao sam DAP7 i IDM 5.04, ni jedan ni drugi nemaju tu mogucnost ili je ja nisam nasao

Pa verovatno si skidao sa nekih sajtova koji imaju zastitu od skidanja sa DL managerima. Sa tim DL managerima je sve u redu.

Pokusaj da skidas sa nekog FTP sajta iz vise puta i videces da radi nastavljanje download-a.

Ono sto hocu da kazem je : sa dobrog dela poznatih sajtova za skidanje fajlova (na primer, fileshack.com) ne mozes da skidas fajlove iz vise puta ili sa DL managerom, nego moras normalno, preko browsera i molis se da ne pukne veza. :)

Poslednja izmena:
Nisi razumeo, meni radi resume kad kliknem sam, ali me interesuje da li moze da radi automatski. Znaci kad mi pukne internet konekcija, pa se uspostavi ponovo, da program sam moze da prepozna aktivnu konekciju i nastavi sa skidanjem fajla, da ne moram sam da kliknem.

to bi trebao da ima svaki dm.
konkretno flashget nastavlja download fajla, naravno ako nije u međuvremenu potrošio sve retry pokušaje.

znači ako ti pukne veza u toku downloada treba da iskoči pop-up koji nudi ponovno uspostavljanje veze.
ako ga ne diraš on će posle definisanog vremena (def=1 min) da sam uspostavi vezu i flashget nastavlja gde je stao.

možda bi u tvom slučaju bilo zgodno da staviš manju vrednost od 60s za rekonektovanje - 0, 5 ili 10s bi bilo ok u zavisnosti od toga koliko ti ista opcija smeta danju ;)

FlasGet definitivno + sam sve podesis i bez problema!

@skroller
jes' namestio ?

Flashget, samo nemoj da radis nastavak broken fajla koji prethodno nisi skidao FlashGetom. U 90% ovih slucajeva zakucace ti na 99.9%.

Moze li to sa Internet Download Manager-om ? Skinuo sam ga pre nego sto sam procitao odgovore.

Nazad
Vrh Dno