Bas bi voleo da vidim tvoje kolege kako rade 3D modele zgrada u Auto CADuhahahahaha to je smesno, ali da cekaj mi smo u Srbiji ovde NIKO neradi 3D modele
![]()
.... Ovaj model koj ja radim se radi za klijenta iz Engleske i vrlo je kompleksan, nema teoretske sanse da neko to uradi u 2D i protom da vidi kako stoji u odnosu na ostale instalacije, i da li se sa nekom sudara.
Sa miskom nemam sta da se raspravljam jer vidim da on radi arhitektonske projekte u Auto CAD-u, (a i nije mi odgovorio ni na jedno pitanje) a posto jelte poznajem mogucnosti samog Auto CAD-a nemogu da kazem da je nemoguce ali .... je glupo i traje predugo osim ako se nerade samo 2D planovi, a sa tim sam se susretao bezbroj puta u srbiji. Nikad ovde nisam video da se radi full 3D model i iz njega da se vade svi potrebni preseci, mozda gresim ali .... vreujem da je tako jedini 3D model koj na kraju postoji je onaj za glupu prezentaciju sa onim nalepljenim drvecima ljudima i kolima.
@Zokis lako je tako raditi kad su projekti blago receno prosti, u ovom slucaju .... je nemoguce.
samo da napomenem da jedan prosecan crtez ima 5200 kota i oznaka u paper space-u racunajuci samo viewport, bez tabela detalja i slicnog, voleo bih da vidim da mi neko pokaze ovde takav crtez
odgovarao sam na glupe komentare, ADT nije Auto CAD to je paket namenjen arhitektama i ima mnogo vece mogucnosti od Auto CADa, za srpske arhitekte sam odavno prestao da se brinem, sve mi je jasno
Cinjenica da branis prijatelja ili kolegu je vrlo lepa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari