Šta je novo?

auto cad 2002 crack?

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Iznajmio sam autocad2002, instalirao, patchovao neke dll fajlove, prekopirao acad.exe, sve po uputstvu startovao i radi. Ali kad pokusam da snimim rad (a radio sam 1h) izbaci mi poruku: End of evaluation period - Sorry, the pre-released product has expired. Probao sam sa jos jednim krekom (ali on uopste ne saradjuje) i jednim loaderom koji menja datum aplikaciji ali nista nije pomoglo, ostaje isti problem. Da li postoje jos neki krekovi ili je problem mozda u Windowsu XP na ntfs-u?

Problem je sa verzijom koju imas!

Ne znam dali si to pokupio od nasih pirata ili si skidao sa neta ali mislim da se ne vredi *****avati sa njom!

Ej sad sam se setio! Bas tako nesto sam iznajmio u ESPRO-u mamu im *****!
Pa dali je moguce da to jos neko izdaje i prodaje?! FX

To je neka rana verzija koja se izgleda dosta rasirila! Posle kada su ljudi videli da to nije razbijeno kako treba onda su se pojavili razni patch-evi ali ja to nisam saceko nego sam je bacio u djubre i skinuo sa neta regularnu verziju koja radi! Dali se ova moze srediti da bude OK ne znam ali vidim da se dosta ljudi *****avalo sa tim!

Ako mas kapacitete da povuces oko 150MB ostavi mail pa cu ti poslati neke linkove! Ako ne onda probaj srecu sad na rasprodajama!

(D) (D) (D)

no name je napisao(la):
Problem je sa verzijom koju imas!

Ako mas kapacitete da povuces oko 150MB ostavi mail pa cu ti poslati neke linkove! Ako ne onda probaj srecu sad na rasprodajama!

(D) (D) (D)

Baci linkove i na [email protected], ali samo one za koje si siguran da je verzija koja radi jer sam vec skinuo jednu koja je ista kao i kod Laze. Kod mene radi ali datum na racunaru moram da vracam unazad da ne bih dobijao tu famoznu poruku.

Appendix na ovu pricu:
u NT Soft-u su imali cak 3 verzije AutoCad-a 2002. Medjutim, momak koji tamo radi mi rece da nijedna nije potpuno ispravna...

Nadjite verziju Mechanical Desktop 6. U njemu izmedju ostalog imate i ispravnu verziju AutoCad 2002. Doduse program je na 2 CD (ali vam samo prvi treba jer je na drugom tutorial). Ako ne nadjete javite mi se na mail [email protected] da se dogovorimo.

vicko

E brate vidi ovako
to ti je trial verzija za koju ne postoji pravi crack
i ja sam imao isti problem i resio sam ga. a kako?
VRATIS DATUM NA KOMPU i to na vreme kada je ta verzija vazila
ja sam vratioza dve god.
btv sta radis u cad-u?

Imao sam i ja problema sa trial verzijom AutoCAD-a 2002 , ali
sam uspeo da nadjem verziju koja radi dobro bez ikakvog krekovanja.

Da upravo tako (cak su i ikonice razlicite za ove dve verzije). Znaci postoji cd sa ispravnom verzijom ali bez kreka vec samo instal i vozi, a za trial verziju nema pomoci sem vracanja datuma unazad, sto provereno radi, ali moze da bude neprijatno za rad u drugim programima i sl. :p

da napomenem da su za ove dve verzije potpuno isti sn i key (ocito da je rec o istom izvoru) tako da ih po tome nije moguce razlikovati :mad:

Nazad
Vrh Dno