Šta je novo?

Audiocatalist 2.1

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
Zna li neko kako se moze naterati ovaj mali program da normalno radi u Win 2000 (da ne grebuje sa 1X).

Bic i batina 🙂

Samo ti je potreban ASPI drajver.
Probaj da ga nadjes kao fajl koji samo iskopiras u win\sys.
Ako ne nadjes ostavi mail 🙂

Pozdrav

TazDeVil je napisao(la):
Zna li neko kako se moze naterati ovaj mali program da normalno radi u Win 2000 (da ne grebuje sa 1X).

Elegantno reshenje je forceaspi... ako ne nadjesh -> mail pa da ti shaljem zip(150k)
poz

U svakom slucaju bi trebalo da batalis Audiocatalist jer koristi los xing encoder, i koristis lame encoder koji je zakon (i Audiograbber ako ne zelis da menjas interfejs 🙂)...

Zar toliko?
Mislim razlika u dobijenom kvalitetu fajlova je skoro drasticna, a nekada je ta razlika u brzini bila velika, sad su ps racunari prilicno brzi i ko ima preko 1GHz pesma mu se odradi za 20s... No kako ko voli... 🙂

Pa da, ali nemaju svi preko 1 GHz.
Ja jos uvek furam SLOT A T-Bird @ 700...boom FX ctp; :whip

I ja imam Duron@750 pa nikada ne koristim Audio Catalyst.

Cak kada idem na neku razmenu MP3-a, nikada nista ne uzimam od likova koji rade sa tim djubretom.

Pa dobro, koji je najbolji (odnos: brzina i kvalitet)?

jednostavno, vidi kakve su tvoje potrebe...
nekad je bio standard pakovati u 128kb/s, a sada rekao bih da je neki onako sto bi ti rekao odnos kvalitet/brzina recimo 160, i ja volim konstantan bitrejt...
Stvarno razlika u brzini je zanemarljiva, a Lame je jednostavno standard za MP3, kao sto je recimo DivX za video, mada ako bas hoces da eksperimentises, mozes probati i Vorbis encoder (.ogg) koji je jedina alternativa Lame-u i MP3 formatu...

Nazad
Vrh Dno