Šta je novo?

Audio za kola

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
Da li mozete da mi preporucite neku firmu koja ugradjuje audio sisteme u automobile?
Naime, zaista nemam vremena i zivaca da se cimam i sam to radim. Hocu da odvezem auto u neku firmu i kazem: 2 zvucnika u vrata, 2 visokotonca, 2 zvucnika na zadnju klupu, HU i za koliko vremena da dodjem da podignem auto :)

pozdr
Mipko

Auto HI-FI/alarm servis Scorpio, u Takovskoj.

Pa nije prvi, vec 25. maj :)

ATOM u VOJVODE STEPE blizu Autokomande

slazem se, Atom u vojvode stepe ako te interesuje Pioneer. Ako si za Alpine, onda 25. maj :)

Zna li neko gde bih to isto mogao odraditi ali u Novom Sadu?

Auto HI-FI/alarm servis Scorpio, u Takovskoj.

To su bre najveci lopovi koji postoje! ! ! !
Kupio sam zvucnike 20-ice i pojacalo, svratio da pitam koliko je ugradnja svega toga i dobio sledecu cifru:
- 6m kabla za napajanje x 500din/m (?) = 3000din
- osigurac na grani napajanja 15€
- ugradnja pojacala 20€
- ugradnja zvucnika 10€
- cinc kabl 5m, 10-20€
Sve zajedno oko 90-100€ (nonsalantno izgovori lik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) za 1h rada i 20€ (ovu cifru sam dobio od lika koji prodaje samo kablove, kutije...) materijala!?!?! Alo bre, Srbi!?

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu, imam neka pitanja:
Recimo da kupim mp3 plejer/radio za kola i dva para zvucnika (za vrata i zadnju dasku).
Sta mi jos treba od kablova, adaptera itd?
Pojacalo necu da kupujem jer mi je dovoljno to sto plejer sam moze da izgura. Naravno, konsultovao bih nekog autoelektricara za montazu ali cisto da znam unapred sta ce mi sve biti potrebno od kablova i slicnih stvari...
Hvala

To su bre najveci lopovi koji postoje! ! ! !
Kupio sam zvucnike 20-ice i pojacalo, svratio da pitam koliko je ugradnja svega toga i dobio sledecu cifru:
- 6m kabla za napajanje x 500din/m (?) = 3000din
- osigurac na grani napajanja 15€
- ugradnja pojacala 20€
- ugradnja zvucnika 10€
- cinc kabl 5m, 10-20€
Sve zajedno oko 90-100€ (nonsalantno izgovori lik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) za 1h rada i 20€ (ovu cifru sam dobio od lika koji prodaje samo kablove, kutije...) materijala!?!?! Alo bre, Srbi!?
Sta znam, meni tamo ugradise HU (koji sam kupio kod njih) i moje zvucnike, izbusise mi policu, namestise elipse pozadi i to je sve bilo besplatno (jer sam kupio HU). Da, naplatili su mi masku koja ide oko jedinice (nesto tipa 20€, a posle saznam da isto to na buvljaku kosta 300 dinara).

A inace, naveo sam ih samo zbog izbora, koji je prilicno velik, kao i brenda, iliti "firme" (ne rade u nekoj musavoj garazi, cega sam se nagledao).

Da ne otvaram novu temu, imam neka pitanja:
Recimo da kupim mp3 plejer/radio za kola i dva para zvucnika (za vrata i zadnju dasku).
Sta mi jos treba od kablova, adaptera itd?
Pojacalo necu da kupujem jer mi je dovoljno to sto plejer sam moze da izgura. Naravno, konsultovao bih nekog autoelektricara za montazu ali cisto da znam unapred sta ce mi sve biti potrebno od kablova i slicnih stvari...
Hvala

Pa s obzirom da necesh pojacalo treba da razvucesh kabl od HU-a do elipsi i povezesh,a za te zvucnike shto ocesh napred bi vec trebalo da bude izvuceno...

@CAR Ja sam isto imao ok iskustvo sa Scorpio servisom. Ugradio sam cd plejer, masku, dve 13-ice napred koje su morale da idu u okvir od iverice i to je to... bio sam zadovoljan uslugom, gazda jeste onako malo namrsten lik ali je ok odradio posao.

Molim vas i ja za preporuku za neki auto mp3/radio za kola?
Koji model je za preporuku u rangu 100-150 evra i gde?
Kako se pioneer snalazi sa citanjem malo ostecenijim diskovima, i kako se snalazi sa vibracijama, hocu reci sa rupama na putu, da li preskace?

Molim vas i ja za preporuku za neki auto mp3/radio za kola?
Koji model je za preporuku u rangu 100-150 evra i gde?
Kako se pioneer snalazi sa citanjem malo ostecenijim diskovima, i kako se snalazi sa vibracijama, hocu reci sa rupama na putu, da li preskace?
Sto se tice novih uredjaja, od Pioneer-a u rangu od 100-150 evra - DEH-P4800MP. Vec prezvakano milion puta.

Cita i izgrebane diskove, nema preskakanja kada se natrci na rupu. (imam ga, vec neko vreme)

Da li moze neko da mi kaze, posto ne znam tako dobro prodavnice po BG, gde da trazim ovaj DEH-P4800MP i gde su normalne cene?
Da li ga ima u Metro?
Ako je problem reklamiranje onda moze i PM.
Hvala!

Da se zahvalim svima na savetima, kupio sam ovaj DEH-P4800MP za 120€ u BG i za mene je extra. :wave:

Poslednja izmena:
Nije tajna:), to je negde pored Plavog mosta, poslao sam vam PM.

Poslednja izmena:
Do 150eu bi mozda mogao da se dobije i sledeci model. Danas sam gledao i ima ih u oglasima po 155

Vrh Dno